Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta Muhtemel 11ler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2017 10:31

Trabzonspor Gaziantepspor maçı taraftarlarda heyecana neden oldu. Yeni stadyumda oynanacak ilk karşılaşma olması nedeniyle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor Gaziantepspor maçı, taraftarlar için de ayrı bir önem taşıyor. Sergen Yalçın yönetimindeki kırmızı siyahlı konuk ekip, küme düşme potasından çıkabilmek için üç puan almaya çabalayacak. Peki, çekişmeli geçmesi beklenen Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte, karşılaşma hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Trabzonspor Gaziantepspor maçı, çok heyecanlı dakikalara sahne olacak. İstediği çıkışı bir türlü yakalayamayan Trabzonspor, düşme potasında yer alan Gaziantepspor'u konuk edecek. Şu ana kadar ligde 61 kez karşı karşıya gelen iki ekip, tarihlerindeki 62. müsabakaya katılım gösterecek. Peki, Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte, iki ekip hakkında bazı bilgiler

Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta karşılaşması kapsamında karşılaşacak olan Trabzonspor ve Gaziantepspor'un mücadelesi, 29 Ocak Pazar günü saat 16.00'da beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Şenol Güneş Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleyi Ümit Öztürk yönetirken, yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek.

Haberin Devamı

YENİ STADYUMDA İLK ANTRENMAN 

Spor Toto Süper Lig’in 19’uncu haftasında bugün Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Şenol Güneş Stadı’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. 

Gaziantepspor maçıyla yeni stadındaki ilk resmi maçını oynayacak olan bordo mavililer, son antrenmanını da burada gerçekleştirdi. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanı, Başkan Muharrem Usta ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de izledi.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Onur- Pereira, Uğur, Durica, Mas, Okay, Onazi, Olcay, Yusuf Yazıcı, Castillo, Rodallega
Sakat: Bero, Abdülkadir

Gaziantepspor: Gökhan- Elyasa, Barış, Abdülkadir, Pedreso, Muhammet, Kislyak, İldiz, Mosquera, Ghilas, Musa

TRABZON ÜSTÜN 

Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 61 maçta bordo-mavili ekibin galibiyetlerde 31-14 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 16 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. 

Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 108 kez havalandırırken, kalesinde 62 gol gördü. 

Karadeniz temsilcisi, Trabzon'da oynadığı 30 karşılaşmada sadece 1 kez yenildi. Bordo-mavililer, 22 maçı kazanırken, 7 müsabakada ise rakibiyle berabere kaldı. 

Sahasındaki tek yenilgiyi 1998-99 sezonunda 1-0'lık sonuçla alan bordo-mavili ekip, 17 sezondur rakibine evinde yenilmiyor. 
Ligin ilk yarısında oynanan maçı Gaziantepspor, evinde 1-0 kazanmıştı. 

Bordo-mavililer, rakibini 1981-1982 ve 1996-1997 sezonlarında 5-0, 1992-1993 sezonunda ise 6-2'lik skorla yenerek en farklı galibiyetlere imza atan taraf oldu. 

BAKMADAN GEÇME!