Trabzonspor’da forvet için kıyım yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor’da forvet için kıyım yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2013 09:36

Bordo mavili yönetim, yeni bir forvet transferi için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Ancak, kontenjanının açılması için Emerson, Sol Bamba ve Janko ile yolların ayrılması gerekiyor.

SEZONA mükemmel bir başlangıç yapan ve yeni hocaları Mustafa Akçay ile hazırlık ile Avrupa karşılaşmalarında yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor’da gözler forvet transferine çevrildi...
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay’ın ısrarla istediği forvet transferinde sonuca ulaşabilmek için yönetimdeki arkadaşlarıyla çalışmalarına hız verdi. Ligin ilk maçı olan Beşiktaş karşılaşmasına kadar bu transferi gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor’un önündeki en büyük sorun ise yabancı kontenjanının doluluğu.

BREZİLYALI golcü Fred ile yapılan görüşmelerde istenilen şartların ağır olması nedeniyle bu dosyayı kapatan ve aşama kaydedemeyen bordo mavili yönetim, yeniden görüşmelere başladığı Lucas Barrios transferinde önemli ilerleme kaydetti.
Birkaç gün içerisinde forvet arayışlarına son noktayı koymayı hedefleyen Trabzonspor yabancı kontenjanını boşaltmak için de kolları sıvadı.
Bunun için ilk etapta Emerson, Sol Bamba ve Janko ile görüşmeler yapılacak ve bu oyuncularla yolların ayrılması için pazarlıklar başlayacak.

Haberin Devamı

Dinamo Minsk mesaisi başladı

TRABZONSPOR, Dinamo Minsk ile perşembe günü kendi sahasında oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana, izinli olan Mark Janko ile sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Fatih Öztürk dışındaki tüm futbolcular katıldı. Trabzonspor’da, yeni transfer Bosingwa da takımla çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!