Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 19:57

Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşması hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Peki bu maç ne zaman oynanacak?

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanması gereken maç kar muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Hüseyin Avni Aker'de yapılan kar temizliği yeterli olmayınca Trabzonspor-Beşiktaş maçı Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği ileri bir tarihte oynananacak.

Beşiktaş'ın Trabzonspor maçından önce de Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasıdna oynanması gereken Mersin İdman Yurdu maçı da kar nedeniyle ertelenmişti. Siyah-Beyazlılar'ın hem Mersin İdman Yurdu hem de Trabzonspor ile yapacağı maçların tarihleri merak konusu.

ŞUBAT'TA 6 MAÇ!
Ocak ayının son günü olan 31 Ocak Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 maçları, Şubat ayının ilk haftasında (5-6-7-8 Şubat) Süper Lig'in 20. hafta maçları, 10 Şubat'ta Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçları, 12-13-14-15 Şubat'ta Süper Lig'in 21. hafta maçları oynanacak.

Haberin Devamı

Bu durumda Beşiktaş'ın Mersin İdman Yurdu maçı 1-5 Şubat arasında bir tarihte ya da 16-17-18 Şubat tarihlerinden birinde, Trabzonspor maçı ise Fenerbahçe-Trabzonspor maçının da oynanacağı Süper Lig'in 22. haftasından hemen önce 23-24-25 Şubat tarihlerin birinde oynanabilir.

Bu tabloya bakılacak olursa Beşiktaş, Şubat ayında toplam 6 tane Süper Lig maçı oynayabilir.

BAKMADAN GEÇME!