Trabzonspor Başkanı'nı tebrik ediyorum

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Başkanını tebrik ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2013 07:32

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kadıköy’deki olayları değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası yaşananların çirkin olduğunu belirten Erdoğan, “Trabzonspor Başkanı’nın olaylar karşısındaki tavrını takdir ve tebrik ediyorum. Soğukkanlılıkla oradan ayrılması çok önemliydi” dedi.

ŞAMPİYONLUK yarışında büyük önem taşıyan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı golsüz bitti ama karşılaşma sonundaki olaylar, sahadaki mücadeleden daha çok konuşuldu...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki büyük çekişmeye sahne olan mücadelenin ardından yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu...
Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee ile Ankara’da yaptığı görüşmenin ardından, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken, Fenerbahçe-Trabzonspor maçından sonra çıkan olayları da değerlendirdi.

Haberin Devamı

‘ONLAR ORADA MİSAFİRDİ’

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, televizyondan izlediği kadarıyla gördüğü görüntülerde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na karşı takınılan tavrı yanlış bulduğunu söyledi ve şöyle devam etti:
- Berabere neticelenmiş bir maç. Burada kalkıp da misafir takıma karşı ev sahibi takımın seyircilerinin, taraftarlarının şişelerle taşlarla saldırıda bulunması, sayın başkanına karşı böyle bir tavır takınılmasını çok, çok çirkin buluyorum. Bu durum sporumuza yakışmıyor.

‘F.BAHÇELİ, TRABZON’A GİDİNCE NE OLACAK?’

BU tür şeylerden süratle kaçınmamız lazım. İşte bunlar birbirine karşı olumsuz gelişmeleri tetikliyor. Ondan sonra da “İşte Fenerbahçe seyircisi Trabzon deplasmanına gidince acaba ne olur?” sorusunu sormaya başlıyorsunuz.
- Ortadaki tablodaki bu tür olumsuzluklar, diğer olumsuzlukları da tetikliyor. Tüm bunlara rağmen Trabzonspor Başkanı’nın olaylar karşısındaki tavrını takdir ediyorum. Kendisini tebrik ediyorum. Soğukkanlılıkla oradan ayrılması çok önemliydi.”


BAKMADAN GEÇME!