Trabzon'dan yabancılara mesaj

Güncelleme Tarihi:

Trabzondan yabancılara mesaj
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2013 13:15

Trabzonspor yönetimi, Derry City maçı kadrosuna alınmayan 5 yabancı oyuncuya, “Kendinize kulüp bulun” dedi.

Haberin Devamı

Yönetim, lig başlayana kadar bu futbolcuların gitmemesi halinde en az üçünün sözleşmesini feshedecek. Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay’ın Derry City ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçı kadrosuna almadığı Zokora, Sol Bamba, Emerson, Cech ve Janko’ya yönetim kurulu, "Kendinize kulüp bulun, kadroda düşünülmüyorsunuz" dedi. Bu gelişme karşısında özellikle Davraz kampına zamanında katılan ve tüm hazırlık maçlarında görev yapan Cech ve Emerson şaşkınlık yaşarken, Sol Bamba’nın Fransa’da bir takımla anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Janko’nun da birkaç gün içerisinde kendisine kulüp bulamaması durumunda Trabzon’a geleceği ve durumu hakkında yönetimle görüşeceği öğrenildi.

ZOKORA’NIN GÖNDERİLME MALİYETİ 4 MİLYON TL’Yİ BULABİLİR

Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora ise yönetime güçlük çıkarıyor. Kulüpten geçmiş alacaklarının ödenmesini isteyen Zokora’nın, sözleşmesinin feshi karşılığında geleceğe dönük sözleşmesindeki rakamında ödenmesini istediği öğrenildi. Bu tavır karşılığında şok olan yönetim ise gönderilme maliyeti 4 milyon TL’yi aşan Zokora için kulübe resmi teklif gelmesini bekliyor. Yönetim, sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Sapara’ya ise, "Bize kolaylık sağla" talebinde bulundu. Hazırlık maçında sakatlanan futbolcunun 500 bin Euro karşılığında sözleşmesini feshetmeyi kabul edeceği belirtildi.

TOLGA: “BENDEN SONRA ONUR KAPTAN OLSUN”

Trabzonspor’un kaptanı Tolga Zengin’in de yönetime, takımda kalması halinde kaptanlık görevini üstlenmeyeceğini söylediği öğrenildi. Kendisi için belirlenen 3 Milyon Euro’luk bonservis bedelinin kulüp sitesinden açıklanması nedeniyle oldukça kızgın olan Tolga’nın, “Benden sonra takım kaptanının Onur olmasını istiyorum. Hem tecrübesi hem de karakteriyle bu işi layıkıyla yapacaktır” dediği belirtildi. Yeni sezon öncesi kaptanların kim olacağını henüz açıklamayan Teknik Direktör Mustafa Akçay, takımda kalması durumunda kaptanlık için Tolga’yı ikna etmeye çalışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!