Trabzon'da yeni hedef Eren

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda yeni hedef Eren
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2008 15:35

Transferde art arda hüsranlar yaşayan Trabzonspor, Fernandao ve Alex'in ardından Hırvat Cale ve İsviçre milli takımının Türk asıllı futbolcusu Eren Derdiyok'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Haberin Devamı

Tüm transferleri sezon başı yapılacak olan Almanya kampına yetiştirmeye çalışan Trabzonspor yönetimi, Daniel Majstorovic'i AEK'ya kaptırmanın üzüntüsünü yaşıyor. Bu futbolcunun transferinde prensip anlaşmasından öteye gidemeyen yönetim alternatif isimler üzerine yoğunlaştı. Stoper tercihini yerli futbolculardan yana kullanmayı planlayan yönetim Dinamo Zagreb'in 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Hrvoje Cale'nin transferinde ise önemli aşama kaydetti. Bu futbolcuyla önümüzdeki günlerde bir görüşme daha yapacak olan yönetim, sol kanatta uzun zamandır yaşanan boşluğu bu futbolcunun transferi ile doldurmayı planlıyor.

EREN DERDİYOK'A TEKLİF YAPILDI

Almanya'nın Unterhaching takımından transfer edilen gurbetçi futbolcu Ceyhun Gülselam dışında hiçbir futbolcu ile resmi sözleşme imzalayamamanın sıkıntısı yaşayan Trabzonspor yönetimi, İsviçre Milli takımının Türk asıllı forvet oyuncusu Eren Derdiyok'a teklifte bulundu. 20 yaşındaki genç futbolcuyu Trabzon'a gelmeye ikna ettikten sonra kulübü Basel'e de teklif götürmeyi planlayan yönetimin, bu transfer için 3 Milyon Dolar'ı gözden çıkardığı belirtildi.

Haberin Devamı

FERNANDAO: "BEN GELMEYE HAZIRIM"

Öte yandan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği futbolcular arasında yer alan Brezilya'nın İnternacional takımının golcü oyuncusu Fernandao'nun, bordo - mavili kulübe menajeri aracılığıyla mesaj yollayarak, "Gelmeye hazırım" dediği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon devre arasında futbolcuyu Trabzonspor'a vermemek için sürekli fiyat artıran İnternacional kulübünün de, bu transferin gerçekleşmesine sıcak baktığı öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen yönetim, Fernandao ve aynı takımda forma giyen Alex Raphael Meschinhi için Brezilya kulübüne teklifte bulundu. Önümüzdeki hafta sonuna kadar İnternacional'ın vereceği cevabı bekleyecek olan bordo - mavililer, iki futbolcudan en az birini kadrosuna katmak istiyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!