Trabzon'da şampiyonluk primine zam geldi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda şampiyonluk primine zam geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2011 10:34

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, sezon başında belirledikleri şampiyonluk primine zam yapacaklarını söyledi. Her futbolcu için 150 bin TL olan primin çok daha artırılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şakar, Bursaspor maçı öncesi takımın çok iyi çalıştığını belirterek, "Lideriz ve bu konumumuz olukça iyi. Hiçbir sıkıntımız yok. Selçuk ve menajeriyle de görüştük. Başkanımız da konuştu. Her hangi bir problem yok. Selçuk yurt dışına gitmezse Trabzonspor'da kalacağına açıkladı. Sezon bittikten sonra kendisiyle yeniden görüşeceğiz. Gönlü Trabzonspor'dan yana" diye konuştu.

"BURSA MAÇINDA STADIMIZ TAMAMEN DOLACAK"

Şakar, Bursaspor maçında tribünlerin tamamen dolacağını düşündüklerini de vurgulayarak, "Artık ligin bitmesine 6 maç kaldı. Taraftarımızın yönetime, teknik kadro ve futbolculara destek vermesinin zamanı geldi geçiyor bile. Onlardan memnunduk ama daha da iyi olmalarını istiyoruz. Taraftarımız da gereğini yapacaktır. Bursa ve bundan sonra şehrimizde oynayacağımız maçlarda stadı doldurup gerekli desteği vereceklerdir" diye konuştu.

Haberin Devamı

"BİZİM İÇİN TÜM RAKİPLER AYNI"

Bursaspor maçıyla ilgili ortaya atılan, "Bu maç her iki takım içinde farklı anlamlar içeriyor. Bursaspor sanki oynamayacakmış gibi gözüküyor" spekülasyonlarına da cevap veren Şakar, "Böyle bir şey olabilir mi? Bursapor da diğer takımlar gibi bizim dostumuz, kardeş takımımız. Her rakip aynı bizim için. Böyle bir şeyin konuşulmasını çirkin buluyorum. Trabzonspor bütün maçlarını çıkıp sahada oynar ve kazanır. Bunu bu şekilde söylemek istiyorum" dedi.

150 BİN TL'LİK ŞAMPİYONLUK PRİMİ ARTIRILACAK

Şakar, sezon başında belirlenen şampiyonluk priminin artırılmasıyla ilgili bir çalışma yaptıklarını da ifade ederek, "Bu çalışmamız henüz netlik kazanmadı. Bu hafta içinde Şenol hocamızla konuşup gereğini yapacağız. Şampiyonluk primi zaten açıklanmıştı ancak iyileştirecek çalışmamız var. Bu hafta içinde onu da netleştireceğiz" dedi. Bu arada sezon başında futbolcu başı 150 bin TL olarak belirlenen primin çok daha fazla artırılması bekleniyor. Bazı Trabzonlu işadamlarının da şampiyonluğun gelmesi halinde futbolculara ekstra ödüller vermek için yönetimle görüşmeyi planladığı belirtildi.

Haberin Devamı

EGEMEN GERİ DÖNÜYOR

Galatasaray maçında kart cezalısı olduğu için oynayamayan Egemen Korkmaz, hafta sonu oynanacak olan Burasspor maçında takımdaki yerini alacak. Glowacki'nin hafif sakatlığının geçmemesi durumunda Bursaspor ile oynanacak olan maçta 11'de sahaya çıkması beklenen Egemen'in oldukça hırslı olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcu lig yarışında kalan haftalarda puan kaybı düşünmediklerini belirterek, "Kalan tüm maçlarımızı alıp şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. O coşkuyu Trabzonsporlular'a yaşatacağız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!