Trabzon'da rota Kahlenberg

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda rota Kahlenberg
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2011 14:49

Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri transfer eden Trabzonspor, orta sahaya bir takviye yapmak için de girişimlere başladı.

 Bordo mavili takımın gündemindeki ilk isimin Wolfsburg'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Kahlenberg olduğu öğrenildi.

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısında zirvedeki koltuğunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, kadro alternatiflerini genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Polonya'nın Wisla Krakow takımında Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri transfer ederek kadrosunu güçlendiren bordo mavililer, orta sahaya da yabancı bir oyuncu transfer etmeyi hedefledi. Almanya'da bir çok kez izlenen Wolfsburg'un 27 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Kahlenberg, bu bölge için en güçlü adayların başında yer alıyor.

ŞENOL GÜNEŞ İSTİYOR

Bonservis bedeli 3 milyon euro olan Kahlenberg için Wolfsburg kulübüyle temaslara başlayan bordo mavili yönetimin, kamp dönemi içerisinde bu transferi sonlandırması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de Kahlenberg transferinin gerçekleşmesini çok istediği ve bu transferin kampa yetişmesi konusunda yönetimle temas halinde olduğu öğrenildi. Bu arada yeni transferler Pawel ve Piotr Brozek kardeşler, salı günü kampa dahil olacak ve burada resmi sözleşmeye imza atacak.

FORMA REKABETİ KIZIŞACAK

Trabzonspor'un yeni transferlerinin kampa dahil olmasıyla forma rekabeti iyice kızışacak. Forvette Umut Bulut'la Pawel Brozek, sol kanatta ise Ferhat, Cale ve Piotr Brozek forma için savaşacak. Bu arada transferdeki gelişmeler teknik direktör Güneş'i sevindirirken, Güney Amerikalı oyuncuların hala kampa katılmaması canını sıkmaya devam ediyor. Güneş, bu oyuncuların yerine yerli futbolcuları hazırlamayı planlıyor.

ŞELÇUK'UN İZNİ DOLUYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in 2 Ocak'a kadar izin verdiği Selçuk İnan'ın yarın kampa katılacağı öğrenildi. Pazartesi günü futbolcunun menajerinin de kampa geleceği ve burada bordo mavili yöneticilerle sözleşmeyi uzatmak için görüşmelerde bulunacağı ifade edildi. Bu görüşmeye pazartesi günü kampa gelecek olan Başkan Sadri Şener'in de katılması bekleniyor. Selçuk İnan'ın sözleşmesini bir yıl daha uzatma düşüncesinde olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!