Trabzon'da hakemler mühürlendi!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda hakemler mühürlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 16:23

Trabzon Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü’nün kararı ile Türkiye Faal Futbol hakemleri ve Gözlemcileri Derneği mühürlendi. Türkiye Faal Futbol hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Trabzon Şubesi'nın kapısına izinsiz kullanıldığı gerekçesi ile kilit vuruldu.

Haberin Devamı

Trabzon’da bugün ilginç bir olay meydana geldi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Trabzon Şubesine bugün giden İl Dernekler Müdürlüğü ekipleri, lokal kısmının izinsiz çalıştırıldığı gerekçe göstererek başkanlık girişinin bulunduğu kapıya mühür vurdu. Resmi Mühür ile kapanan derneğin bir kısmına giriş yasaklandı.

Trabzonda hakemler mühürlendi

"İZİNSİZ AÇILAN LOKAL..."

Trabzon Valiliği İl Dernekler Müdürlüğünün almış olduğu karar şöyle; “22/03/2016 Tarih 71051642 – 477.01.08 E..3731 sayılı yazıları gereği Türkiye Faal Hakemler ve Gözlemcileri Derneği Trabzon Şubesinin Trabzon Bulvarı Hüseyin Avni Aker Stadyumu tribün altı Ortahisar / Trabzon Adresinden izinsiz lokal işletildiği tespit edilmiştir. Dernekler yönelmeliğinin 70. Maddesi gereği izinsiz açılan lokal 05/04/2016 günü mühürlenerek kapatılmıştır.” denildi. (Haber61)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!