Trabzon, Selçuk ve Burak'ı resmen istedi

Güncelleme Tarihi:

Trabzon, Selçuk ve Burakı resmen istedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2008 13:03

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin dün İzmir'de, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'ya Selçuk ve Burak için resmi teklifte bulundu.

Haberin Devamı

Aytekin, "Biz teklifimizi verdik. Onlarda bunu yönetim kurulunda konuşacaklar. Şartlar uyarsa bu transferler gerçekleşir" dedi.

Yabancı transferlerde beklenen imzaları bir türlü attıramayan Trabzonspor yerli futbolcular için görüşmelerini hızlandırdı. Dün İzmir'e giden Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Selçuk ve Burak için Manisaspor'a resmi teklifte bulundu. Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Selçuk ve Burak'ı kadrolarına katmak için Manisaspor başkanı Kenan Yaralı ile bir görüşme yaptıklarını belirterek, "Biz Selçuk ve Burak için teklifimizi yaptık. Şimdi onlar bizim yaptığımız teklifi, biz de onların istediği fiyatı konuşacağız. Rakamlarda anlaşma sağlarsak bu transferler gerçekleşir. Futbolcuların kendileriyle bir sorunumuz yok. Manisaspor'la da en kısa zamanda anlaşmaya varıp bu transfere son noktayı koymak istiyoruz" dedi. Aytekin, Gençlerbirliği Oftaşsporlu Giray için de bu hafta sonu bir görüşme yapmayı planladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

YANAL KARARSIZ KALDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Başkan Sadri Şener, dün akşam Hajduk Split'in Dinamo Zagreb ile oynadığı maçta Romen Florin Cernat ve Hırvat Ante Rukavina'yı son kez izledi. Golsüz eşitlikle sona eren kupa maçında 43 dakika sahada kalan Florin Cernat hakkında karar vermekte zorlanan Yanal'ın, 90 dakika sahada kalan ancak gol atamayan Ante Rukavina hakkında olumlu bir rapor sunduğu öğrenildi. Bu futbolcular dışında Brezilya'nın İnternacional takımında forma giyen Fernandao ve Alex'in de alınmasını isteyen Yanal'ın, bu hafta sonu Trabzon'a gelerek yönetime transferlerle ilgili bir rapor sunması bekleniyor.

NECMİ PEREKLİ GÖREVİ BIRAKTI

Trabzonspor'da 18 aydır Futbol Menajerliği görevini yürüten Necmi Perekli, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Perekli yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor'a hizmet etmeyi kutsal bir görev kabul ettiğini belirterek, "Yönetim kurulunun, yeni sezon içinde kulüpte yapacağı yeniden yapılanma modeli nedeniyle, 18 aydır yürüttüğüm Trabzonspor Futbol Takımı Menajerliği görevinden istifa ediyorum. Uzun yıllar futbolcu ve menajer olarak hizmet verdiğim kulübümün bundan sonra da destekçisi ve yanında olmaya devam edeceğimi herkesin bilmesini isterim. Trabzonspor'da ister resmi görev alalım ister almayalım kulübümüze hizmet etmek bizler için kutsal bir görevdir. Bu bilinçle başkan, yönetim, futbolcu kardeşlerim ve camiaya yeni sezonda tüm kalbimle başarılar diliyorum."

Haberin Devamı

YATTARA VATANDAŞLIK TOPLANTISINA KATILMADI

Trabzonspor'un formasını 5 yıldır giyen ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesini üç yıl daha uzatan sözleşmeye imza atan Gineli futbolcu İbrahima Yattara, Türk vatandaşlığı başvurusunun konuşulacağı toplantıya katılmadı. Trabzon Valiliği'nde Vali Yardımcısı Ali Şanlıer başkanlığında yapılan, "Vatandaşlık Toplantısı'na" tatile çıktığı için katılamayan Yattara hakkındaki kararın, iki ay sonra yapılacak olan toplantıda karara bağlanması bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor resmi internet sitesinde yapılan "Cola Turka Ayın Golü" yarışmasında Mart ayının en güzel golü Barış Memiş'in ligin 25. haftasında Kasımpaşa'ya attığı ikinci gol seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!