Trabzon fena dağıldı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon fena dağıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2011 22:28

Trabzonspor, Suudi Arabistan'ın Al-Ittihad ile deplasmanda oynadığı özel maçı 3-1'lik skorla kaybetti.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR:

İLK YARI:

4. dakikada Jaja'nın pasıyla topla buluşan Pawel, ceza sahası içerisinden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0 - 1. 20. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Nasir El Şumrani sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1 - 1. 27. dakikada Jaja'nın yaklaşık 30 metreden çektiği sert şutu kaleci son onda kornere çeldi. 33. dakikada Ceyhun'un ceza sahası dışı sol çaprazdan çektiği sert şutu kaleci son anda kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı da 1 - 1'lik eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI:

49. dakikada uzun topla savunmanın arkasına iyi sarkan Hassan Al Yami, kaleci Bora'nın yanından topu ağlara gönderdi: 2 - 1. 55. dakikada Jaja'nın ceza sahası dışından yaptığı aşırtma vuruşu kaleci son anda kornere çeldi. 73. dakikada Draji'nin ceza sahası içerisine yerden çıkardığı pası Mohammad Al Rashed, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 3 - 1. Karşılaşma da ev sahibi ekibin 3 - 1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN NOTLAR

Haberin Devamı

1000 KADAR GURBETÇİ MAÇI İZLEDİ

Trabzonspor'un Al Ittihad ile oynadığı özel maçı 1000 kadar gurbetçi taraftar izledi. Tribünde, "Bize her yer Trabzon" ve "Bize her yer Türkiye" pankartları açan taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Bazı Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlarda kendi takımlarının formalarını giyerek Trabzonspor'a destek verdi.

AHMED CEMİLA'NIN JUBİLE MAÇI

A Milli takımın Avusturya ile oynayacağı maç nedeniyle lige verilen arada Suudi Arabistan'ın Cidde kentine gelen Trabzonspor, burada eski futbolculardan Ahmet Cemila'nın jubile maçında karşı karşıya geldi. Bordo - mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, sahaya sürpriz bir kadro çıkardı. Alanzinho ve Jaja'yı birlikte oynatan Güneş, kalede ise sezon başında transfer edilen Bora'ya ilk kez şans verdi. Bu arada Başkan Sadri Şener de maçı Cidde Prensi Faysal ile birlikte izledi. Maç öncesinde ise taraftarlar için görsel şölen düzenlendi. Bu nedenle maç yaklaşık yarım saat gecikmeli başladı.

MAÇ ÖNCESİ GÜNEŞ'TEN FORMA

Bu arada maç öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, gurbetçi taraftarlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayan Güneş, tribünlere giderek onları selamladı. Güneş, ayrıca jubile maçına çıkan Ahmet Cemila isminin yazılı bordo - mavili forma hediye etti. Maça Arap taraftarlarda yoğun ilgi gösterdi. 10 bin taraftar tribünden maçı takip etti.

Haberin Devamı

STAT: Prens El Faysal

HAKEMLER: Sami Alnumri (7), Moad Alsaig (7), Hashen Alrefai (7)

AL ITTIHAD: Aluteef (7) - Ahmet Cemali (6) (Dk. 46 Alsagri 6), Bilal (7), Aseri (7) - Almontshu (6), Molad (6), Alvanso (7), Aboshger (6), Nasir El Şumrani (7) (Dk. 46 Draji 6) - Hassan Al Yami (7), Al Sahlavi (6) (Dk. 65 Al Rashed 6)

TRABZONSPOR: Bora (6), Serkan (5) (Dk. 46 Tayfun 5), Mustafa Yumlu (5) (Dk. 46 Giray 4) (Dk. 74 Mustafa Yumlu), Egemen (6), Cale (5) (Dk. 46 Mehmet Çakır 5) - Alanzinho (6), Jaja (6) (Dk. 60 Barış 5), Colman (5) (Dk. 46 Sezer 5), Ceyhun (6) (Dk. 76 Ferhat 4), Piotr Brozek (6) - Pawel Brozek (7)

GOLLER:Dk. 4 Pawel Brozek (Trabzonspor),Dk. 20 Nasir El Şumrani, Dk. 49 Hassan Al Yami, Dk. 73 Mohammad Al Rashed (Al Ittihad)

Haberin Devamı

SARI KARTLAR: Dk. 65 Giray Kaçar (Trabzonspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!