Torku Konyaspor'da gündem forvet ve kanat transferi

Güncelleme Tarihi:

Torku Konyasporda gündem forvet ve kanat transferi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2013 12:40

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını, bir forvet bir de kanat oyuncusu transfer edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Öten, yaptığı açıklamada, takımın Slovenya kampının devam ettiğini, güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti. Oynadıkları son 3 hazırlık maçında da yenilgi aldıklarını ifade eden Öten, "Bu maçlar lig için ölçü olmaz. Hazırlık maçlarında çok iyi sonuçlar alabilirsiniz ama ligde tam tersi olur. Hocamız, bu maçlarda ideal kadroyu oluşturmak için çok oyuncu değişikliğine gitti. Genel itibarıyla verimli bir kamp oldu. Yabancı transferlerimiz takıma çabuk adapte oldu" diye konuştu.

Öten, takımdaki eksik bulunan ve alternatifi olmayan mevkilere transferler yapacaklarını, önümüzdeki günlerde bir forvet, bir de kanat oyuncusu transfer edeceklerini vurguladı. Gol yollarında sorun yaşadıklarına dikkati çeken Öten, "Forvet transferinde biraz geç kaldık ama hata yapmak istemedik. Taraftarımız sabırsızlanıyor fakat bu işler bir anda olmuyor. Ligde istediğimiz işleri yapabilecek bir kadromuz var. Takviyelerle daha iyi olacak" dedi. Öten, transferleri TSYD Ankara Şubesi'nce düzenlenen dörtlü turnuvaya yetiştireceklerini sözlerine ekledi.

Torku Konyaspor'un Slovenya kampı yarın sona erecek

Sezon başı hazırlıkları kapsamında 14 gündür Slovenya'da çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor, yarın Türkiye'ye dönüyor. Yeşil-beyazlılar, günün tek çalışmasını teknik direktör Uğur Tütüneker gözetiminde gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra üç takıma ayrılan oyuncular, dönüşümlü olarak top tekniği ve pasa dayalı çift kale maç yaptı. Ali Dere ve Kibong Mbamba'nın katılmadığı antrenmanda, İbrahim Alan uzun bir aradan sonra takımla birlikte çalıştı. Antrenman, açma-germe hareketleriyle sona erdi. Öte yandan yeşil-beyazlıların Slovenya kampı yarın sona eriyor. Yarın akşam saatlerinde yurda dönecek takım, 2 gün iznin ardından Ankara'da toplanacak ve TSYD Ankara Şubesi tarafından düzenlenen dörtlü turnuvaya katılacak.

BAKMADAN GEÇME!