Torku Konya Eskişehirspor'a odaklandı

Güncelleme Tarihi:

Torku Konya Eskişehirspora odaklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2013 15:06

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Eskişehirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak, sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatacaklarına inandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Öten, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Mesut Bakkal ile çıktıkları ilk maçta iyi bir sonuç almalarının önemli olduğunu ifade etti. Torku Konyaspor'un Kayserispor maçında son düdüğe kadar çok iyi mücadele ettiğini dile getiren Öten, "Yeni hocamızla ilk maçımızdan iyi bir sonuçla dönmek ilerisi adına çok önemliydi. Bunu başardık. Deplasmandan alınan puan her zaman için önemlidir. Bunun bilincindeyiz" dedi.

Öten, Torku Konyaspor'un iç sahada başarılı bir performans sergilediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Eskişehirspor ile ilk yarının son maçını sahamızda oynayacağız. Daha önceki maçlarda taraftar desteğiyle önemli sonuçlar aldık. Eskişehirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak galibiyetlerimize bir yenisini ekleyeceğimize ve sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatacağımıza inanıyoruz. Transfer çalışmaları için de çalışmalara başladık. Hocamızın da görüşü alınarak takımımızda eksik görülen mevkilere takviye için çalışmalara başladık. 2 veya 3 noktaya oyuncu transferi yapacağız. Bu transferleri de Antalya'daki devre arası kampına kadar yetiştirmeye gayret gösteriyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!