Torino derbisinde Juve farkı!

Güncelleme Tarihi:

Torino derbisinde Juve farkı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2016 20:45

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 30. haftasında lider Juventus, derbi maçta Torino’yu deplasmanda 4-1 yenerek, liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Torino Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve hakem Nicola Rizzoli’nin yönettiği maçta konuk Juventus, 33. dakikada Fransız oyuncusu Paul Pogba'nın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarına girilirken konuk ekip, Sami Khedira ile farkı 2’ye çıkarttı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısının 47. dakikasında Torino penaltı kazanırken, topun başına geçen Andrea Belotti, 48. dakikada meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 2-1’e getirdi. Bu gol, aynı zamanda 10 maçtır gol yemeyen Juventus ve kalecisi Buffon’un serisini de sona erdirdi. 

Torino derbisinde Juve farkı

Juventus, maçın kalan dakikalarında etkisini sürdürürken, 63 ve 77. dakikalarda İspanyol forveti Alvaro Morato’nun attığı gollerle skoru 4-1 yaptı ve derbi müsabakasından farklı galip ayrıldı. 

Haberin Devamı

Bu arada, karşılaşmanın 87.dakikasında Juventuslu Sami Khedira kırmızı kart gördü. 

Juventus, bu derbi galibiyetiyle ligde puanını 70’e yükseltirken, maç fazlasıyla en yakın takipçisi Napoli ile arasındaki puan farkını da 6’ya çıkardı. Napoli, bu akşam evinde Genoa’yı konuk edecek. 

Derbiden farklı şekilde mağlup ayrılan Torino ise 33 puanla 13. sırada kaldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!