Tom Cruise yeni 'Mumya' ile geliyor

Güncelleme Tarihi:

Tom Cruise yeni Mumya ile geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 09:33

53 yaşındaki ABD'li aktör Tom Cruise'un yeni filmi 'Mumya'nın görüntüleri internete düştü. 9 Haziran 2017'de vizyona girmesi planlanan filmde bol aksiyon sahneleri olması düşünülüyor. Tom Cruise'un yeni filmindeki partneri ise Annabelle Wallis.

Haberin Devamı

2000'li yıllarda peşpeşe gösterime girerek bir döneme damgasını vuran 'Mumya (The Mummy)' serisinin devamı geliyor. Gizemli konusu ve içerdiği bol aksiyonlu sahneleriyle oldukça iyi bir gişe başarısı yakalayan 'Mumya', Mısır'daki kazılarda bulunan Imphotep isimli rahibin lanetli mumyasının açtığı belaları anlatıyordu. Başrollerde ise Brandan Fraser, Arnold Vosloo, Rachel Weisz ve John Hannah vardı. 

 

Tom Cruise yeni Mumya ile geliyor

 

Comingsoon.net'in haberine göre yeni Mumya serisi geliyor. Yeni filmin başrollerinde ise 53 yaşındaki dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ve 31 yaşındaki İngiliz oyuncu Anabella Wallis yer alıyor. 

 

Haberin Devamı

Tom Cruise yeni Mumya ile geliyor

 

Oxford Üniversitesi'nde çekimleri yapılan filmde Cruise bir özel harekât askerini, Wallis ise bir üniversite profesörünü canlandırıyor. 

Senaryosunu John Spaihts'in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Alex Kurtzman. Filme adını veren mumyayı ise Cezayirli müzisyen ve aktris Sofia Boutella canlandıracak. 

 

Tom Cruise yeni Mumya ile geliyor

1999 yılında sinema salonlarını sallayan Mumya nasıl unutulabilir?

 

 

Tom Cruise yeni Mumya ile geliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!