Timsah deplasmanda güldü

Güncelleme Tarihi:

Timsah deplasmanda güldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2012 00:00

Spor Toto Süper Lig'de oynanan 18. hafta maçında Bursaspor deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Konuk ekibe galibiyeti getiren goller  21. dakikada Pablo Batalla ve 73. dakikada Milan Stepanov'dan geldi.

Bursaspor'da Musa Çağıran 86. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Öte yandan Bursaspor'da Vederson penaltı atışından yararlanamadı.

Bu sonuçla birlikte Bursaspor 22 puanla 12. sıraya yükselirken, Kayserispor 25. puanla 9. sıraya düştü.

Bursaspor cephesi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyorduk. Kayserispor karşısında iyi oynamasak da kazandık” dedi.Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam, maçın ardından yaptığı açıklamada, Kayserispor'un iyi bir takım olduğunu ve 38 yıldır deplasmanda yenemedikleri sarı-kırmızılı ekibi bu maçta 2 golle geçtiklerini belirterek, “Ligin zirvesiyle aramızda epey fark var. Bu farkın kapanması ve bizim de bir çıkış yakalamamız için bu maçtan galibiyetle ayrılmak bizim için önemliydi. Penaltı kaçırmamıza ve 2 topumuzun direkten dönmesine rağmen, 2-0 kazanmayı başardık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kayserispor'un kendisi için anlamının büyük olduğunu da kaydeden Sağlam, “Teknik direktörlükte belli bir yere geldiysek, bunda Kayserispor'un payı büyük. Kayserispor'a bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze de Bursaspor yenilgisiyle ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Arveladze, “Soğuk havada bekledğimiz gibi zorlu bir maç oldu. Duran toplar ve ara paslar konusunda hagta içi yaptığımız değerlendirmeleri sahaya yansıtamadık. Bu mağlubiyetle ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptık. Böyle bir sonuç olmasını istemiyorduk. İnşallah daha iyi olacağız. Bursaspor'u galibiyetinden dolayı tebrik etmek lazım” diye konuştu.

Bazı futbolcuların takımda yer almadığını ancak futbolcu eksikliğinin o kadar önemli olmadığını ifade eden Arveladze, “Gol yiyip geriye düşünce, gol atmak için açılıyorsunuz ama sonuçta biz kötü oynadık ve Bursaspor çok temkinli oynadı. Sonuçta da yenildik” dedi.

Haberin Devamı

Kayserisporlu Ömer Şişmanoğlu da devre arasını iyi değerlendirdiklerini ve çok çalıştıklarını ancak bu çalışmayı Bursaspor karşısında sahaya yansıtamadıklarını ve yenildiklerini kaydetti.

Stat: Kadir Has

Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Kısal, Mehmet Metin

Kayserispor: Navarro, Hasan Ali, İlhan, Eren, Abdullah (Dk. 73 Kujoviç), Gökhan Ünal, Nunez, Sefa, Ömer (Dk. 25 Cem Sultan), Okay, Pekarik

Bursaspor: Carson, Basser, Vederson, Stepanov, NDiaye, Adem (Dk. 61 Musa), İbrahim, Ozan, Sestak (Dk. 84 İsmail), Turgay, Battala (Dk. 88 Svensson)

Goller: Dk. 21 Battala, Dk. 73 Stepanov (Bursaspor)

Sarı Kart: Dk. 35 Battala, Dk. 52 Ozan, Dk. 53 N'Diaye (Bursaspor), Dk. 71 Eren, Dk. 71 Gökhan Ünal(Kayserispor)

Haberin Devamı

Kırmızı kart: Dk. 86 Musa (Bursaspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!