TFF'nin sitesindeki 19.03 detayı!

Güncelleme Tarihi:

TFFnin sitesindeki 19.03 detayı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2017 23:59

TFF'nin internet sitesindeki Bursaspor-Fenerbahçe maçının başlama saati olarak 19:03 yazması dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Bursaspor - Fenerbahçe maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde herkesi şaşırtan bir ayrıntı vardı.

Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde herkesi şaşırtan bir görüntü vardı.

BURASPOR - FENERBAHÇE BAŞLAMA SAATİ 19:03
Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçının başlama saati 19:00 değil, 19:03 olarak girildi.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde bundan önce oynanan maçlar geç başlamasına rağmen resmi sitede başlama saatleri genellikle daha önceden belirlenen zaman dilimi olarak girilirken, Bursaspor - Fenerbahçe maçının 19:03 olarak girilmesine özellikle sarı lacivertli taraftarlar, Beşiktaş'ın kuruluş yılının 1903 olması sebebiyle bu duruma sosyal medyada tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Bunun yanı sıra yine Bursaspor - Fenerbahçe maçının 3 dakika geç başlamasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde maçın başlama saatinin 19:03 olarak girildiği belirtildi.

HULUSİ BELGÜ'DEN TEPKİ!
Fenerbahçe'de başkan adaylarından Hulusi Belgü işte resmi twitter hesabından bu detayla ilgili olarak, "Federasyon sanırım dalga geçiyor." ifadelerini kullandı.

TFFnin sitesindeki 19.03 detayı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!