TFF Başkanı'na dolar yağmuru

Güncelleme Tarihi:

TFF Başkanına dolar yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2009 13:01

Diyarbakır'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Toplantısı'nın ardından düzenlenen yemekte Başkan Mahmut Özgener, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler Kürtçe türküler eşliğinde halaylar çekerken, dolarlar havada uçuştu.

Haberin Devamı

TFF BAŞKANI ÖZGENER'E DOLAR YAĞMURU

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri ile bölgedeki 34 kulüp başkanı Diyarbakır'da yaptığı bölge toplantısının ardından gece de yemek düzenlendi. Sunuculuğunu Esra Ceyhan'ın yaptığı gecede sahne alan İzzet Yıldızhan'ın söylediği Kürtçe türküler eşliğinde halaylar çekildi.

Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ile davetlileren halay çekiği sırada, dolarlar da havalarda uçuştu.

Özgener, gecede yaptığı konuşmada, bu güzel ve kalıcı dostluklar futbol sayesinde aşılandığını belirterek, "Başta Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Abdurahman Yakut olmak üzere 35 kulüp başkanıma ve Diyarbakır'a teşekkür ediyorum. Türkiye'de futbolu daha iyi yerlere taşımak için oluşturmaya çalıştığımız, projelerde bu güzel bölgemize vermiş olduğumuz önemin ne kadar doğru olduğunu hep birlikte gördük. Burda futbola gönül vermiş çocukları futbola kazandırmak için yapmamız gerekenlere imza atmamız açısından çok faydalı bir Diyarbakır gezisi oldu"dedi.

Haberin Devamı

ŞEHİT EMNİYET MÜDÜRÜ OKKAN, AYAKTA ALKIŞLANDI

TFF Başkanı Mahmut Özgener ile 34 kulüp başkanı ve yöneticilerin onuruna verilen yemekte, Diyarbakırspor'un geçmişten günümüze adlı bir slayt gösterisi de sunuldu.

Slayt gösterisinde Şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın konuşmaları davetlileri duygulandırdı. Davetliler Şehit Okkan'ı "Unutmadık unutmayacağız" sloganları ile ayakta dakikalarca alkışladılar.

Diyarbakırlı olan sunucu ve programcı Esra Ceyhan'a Diyarbakır'a özgü bir adet hasır bilezik hediye edildi. Davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşkuyla eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!