Tesadüfün böylesi

Güncelleme Tarihi:

Tesadüfün böylesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2013 00:42

Reşat Çağan ve Fikret Demirer’in yönettiği scout ekibi, Wyscout sisteminde başka bir Kolombiyalı’yı incelerken Franco’ya rastladı. Yönetim onaylayınca Millonarios’un yıldızı, Kartal’a getirildi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, 2013-2014 sezonu öncesi çok önemli ve gelecek vaadeden bir futbolcuyu kadrosuna kattı; Pedro Franco... Kolombiya’nın Millonarios takımından transfer edilen 22 yaşındaki genç yıldız, Kartal’a çok çabuk uyum sağladı. Schalke ve Çaykur Rizespor ile yapılan hazırlık maçlarında attığı gollerle takımına hayat verdi.
40 yıllık Beşiktaşlı gibi oynayan Franco’nun, transferinin arkasında ise çok çarpıcı detaylar yatıyor. Dilerseniz, Kolombiyalı yıldızın Beşiktaş’a nasıl getirildiğine hep birlikte göz atalım...

SCOUT EKİBİ UZUN SÜRE İZLEDİ

DÜNYA genelindeki futbolcuların bilgilerini içeren Wyscout programında Kolombiyalı bir oyuncuyu inceleyen Beşiktaş Scout Ekibi, Franco’ya rastlıyor. Genç yıldızı izleyen scouting koordinatörü Reşat Çağan ile scouting şefi Fikret Demirer önderliğindeki ekip, Franco’yu markaja alıyor. Ekipten Bayram Bilim ve Mehmet Bulduk da, olumlu rapor veriyor.

Haberin Devamı

2 AYDA TAKIMA KAZANDIRDILAR

BAŞKAN Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, Çağan ile Demirer’in ekibine güvendikleri için Franco’yu 2 ayda transfer ediyor. Başkan Orman, Franco transferinde etkin rol oynuyor.
Beşiktaş yöneticileri de konuyla ilgili, “İzleme komitemiz yanılmaz. Nokta atış yaptılar. Franco’yu bize kazandırdılar. Koordinatörümüz de bonservis sorununu çözüp onu İstanbul’a getirdi” yorumunu yapıyor.

Wyscout nedir ?

DÜNYA çapındaki tüm ligler ve futbolcular hakkında bilgilerin yer aldığı bir program. Kulüpler, menajerlik şirketleri ve futbol federasyonlarının faydalandığı programda, hem istatistiksel bilgiler hem de videolar yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!