Terör tribünden sahaya indi

Güncelleme Tarihi:

Terör tribünden sahaya indi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2011 00:00

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Egemenoğlu, “Çocukluğumda maça giderken annem korkmazdı. Ama oğlum maça giderken korkuyorum. ” dedi.

Haberin Devamı

FUTBOL Federasyonu’nun Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu, alınan bütün önlemlere rağmen sporda şiddetin her yıl daha da arttığını söyledi. Antalya’da düzenlenen 22. Uluslararası Teknik Direktör Gelişim Semineri’nde, “Sporda şiddet ve şiddet yasası” başlıklı bir sunum yapan Egemenoğlu, bu konudaki tüm gerçekleri rakamlarıyla ortaya koydu.
5 senedir aynı film
Galatasaray ile Fenerbahçe U-17 takımları arasında oynanan maçta çıkan olaylara dikkat çeken Egemenoğlu, “Çocukluğumda maça giderken annem korkmazdı. Ama oğlum maça giderken korkuyorum. Terör tribünden sahaya indi. Bu filmi 5 senedir görüyoruz ve yeni yasa çıkmazsa bu daha çok devam eder” dedi. Egemenoğlu, cezalarla ilgili şu bilgileri verdi:
· 2008-09 sezonunda 415, 2009-10 sezonunda 460 kulübe para;
· 2008-09 sezonunda 30, 2009-10 sezonunda 44 kulübe seyircisiz oynama;
· 2008-09 sezonunda 16, 2009-10 sezonunda 13 kulübe saha kapatma cezası verildi.

Haberin Devamı

FIFA, Türkiye’yi dikkatle takip ediyor

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Anayasa Mahkemesi’nin tahkim kurulu kararlarına karşı yargı yolunu açması sonrası yaşanan gelişmelerin FIFA tarafından dikkatle takip edildiğini söyledi. Antalya’daki Uluslararası Teknik Direktör Semineri’nde konuşan Özgener, “Tahkim kurulu geçtiğimiz haziran ayında FIFA’nın talebiyle TFF’nin atadığı bir kurul haline dönüştürüldü. FIFA, bu süreci çok yakından takip ediyor. Daha detaylı bilgileri gerekçeli kararı aldıktan sonra tartışacağız. Biraz sabırlı olalım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!