Terim'den Saffet Akyüz sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Terimden Saffet Akyüz sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2012 10:49

Galatasaray'ın eski futbolcusu Saffet Akyüz, Avusturya'nın Wörgl kasabasındaki kampta, teknik direktör Fatih Terim'in yardımcıları arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Galatasaray 16 Yaş Altı Futbol Takımı'nı çalıştıran Akyüz, Fatih Terim tarafından yurt dışı hazırlık kampına davet edildi.

Saffet Akyüz'ün yanı sıra altyapı hocaları Orhan Atik ve Zafer Koç da Avusturya'da teknik kadroya dahil edildi.

SAFFET AKYÜZ STAJDA - Foto Galeri

10 MAÇTA TEK GOL

Ağustos 1999'da sarı-kırmızılı kulübe iki yıllık imza atan golcü futbolcu, büyük ümitlerle transfer edilmesine karşın devre arasında Ankaragücü'ne kiralanmış, yeni sezonda ise Kocaelispor ve Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giymişti.

OLAYLI MAÇTA SAHADA, 13 YIL SONRA KAMPTA

İstanbulspor'dan geldiği Galatasaray'da 9 Süper Lig, 2 Şampiyonlar Ligi (Rapid Wien, Chelsea) ve bir Türkiye Kupası olmak üzere 12 karşılaşmada şans bulan Saffet, Ankaraspor'la oynanan ve 5-1 kazanılan kupa mücadelesinde bir gol kaydetmişti.

Haberin Devamı

ÖNCE ZEYTİNBURNU SONRA FLORYA

2006 yılında kramponlarını asan Saffet Akyüz, Eylül 2006'da Zeytinburnu'nda altyapı antrenörü olurken, ligin ikinci yarısında aynı ekipte yardımcı antrenörlük görevini üstlendi. 2007'den sonra 4 sezon teknik adamlık yapmayan Akyüz, 2011'de Florya'da mesaiye başladı.

http://twitter.com/gokhan_karatas

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!