'Terim Galatasaray'a dönecek' iddiasına flaş yorum!

Güncelleme Tarihi:

Terim Galatasaraya dönecek iddiasına flaş yorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 11:02

Milliyet yazarı Osman Şenher, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nin ardından Galatasaray'a geri döneceği iddiaları üzerine çarpıcı bir yazı kaleme aldı. 'Terim aklını mı kaçırmış!' başlıklı yazı şöyle:

Haberin Devamı

Galatasaraylılar bana soruyor, “Osman ağabey sezon sonu Fatih Terim’in takımın başına geleceği söyleniyor doğru mu?” diye. Ben de onlara “Siz aklınızı mı kaçırdınız” diyorum. Terim yaşadıklarını kolay unutmaz. Kulüpten nasıl gönderildiğini yaşamı boyunca aklından çıkarmaz. En başarılı döneminde “Biz seninle çalışmak istemiyoruz” dediler ve yolları ayırdılar.

80 MİLYONUN HOCALIĞINI YAPIYOR
Hoca bunu unutur mu? Yeni bir Milli Takım yarattı. 2016 Avrupa Şampiyonası’na ekibini götürdü. Çok iyi bir jenerasyon buldu ve çıkardı. Bu takım bırakın 2016’yı, 2018 Dünya Kupası’nda da ses getirecek. Bunun yanında Futbol Federasyona Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte Türk futbolunda devrim niteliğinde kararlar alıyorlar. Orada çok mutlu. 80 milyon Türk insanının hocalığını yapıyor.

Haberin Devamı

Ne yapacak? Bütün güzellikleri bırakıp, Galatasaray’a gelecek ve 3 tane yöneticinin oyuncağı mı olacak! Terim, Galatasaray’a gelecek diye ortaya laf atanlar kuyruklu yalan söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!