Teodosic’i kızdır maçı kazan

Güncelleme Tarihi:

Teodosic’i kızdır maçı kazan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2011 00:00

Türkiye, 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası’ndaki kader maçına bugün Sırbistan karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

12 Dev Adam, bu karşılaşmayı kazanır, Litvanya da Almanya’yı yenerse çeyrek final biletini alacak. Bizim maçımız saat 15.30’da başlayacak ve NTV Spor’dan canlı yayınlanacak. Litvanya-Almanya mücadelesi ise  21.00’de.
Şampiyonadaki ilk 4 maçını kazanan Sırp ekibi, son 3 karşılaşmasını ise kaybederek bizim gibi üst tura çıkma şansını zora soktu. Rakibimizin en büyük iki silahı, oyun kurucusu Teodosic ve takımın uzunu Krstic.
Özellikle Teodosic, Avrupa’nın en önemli oyun kurucusu. Ancak geçtiğimiz sezon Euroleague’de oynanan F.Bahçe-Olympiakos maçlarından da hatırlandığı gibi iyi savunma yapıldığında hem sinirleniyor hem de oyundan kopuyor. Teodosic’e Ömer Onan ile yapacağımız bir savunma, maçı bize getirebilir. Ancak tam tersine o da bizi sinirlendirebilir. Çünkü çok sempatik olduğu söylenemez.

Haberin Devamı

En yaşlıları 28 yaşında

KESELJ 2.06 boyu ile çok önemli bir yıldız adayı ve turnuvada 9.6 sayı ve 3.6 ribaunt ortalamaları ile oynuyor. Sıbistan’ın en önemli özelliklerinden biri de en yaşlı oyuncusunun, önümüzdeki sezon Efes forması giyecek 28 yaşındaki Savanovic’in olması. Şampiyonada son derece genç bir kadro ile mücadele eden Sırpları, Avrupa’nın en önemli koçları arasında gösterilen Dusan Ivkovic çalıştırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!