Tendeki ışıltı

Güncelleme Tarihi:

Tendeki ışıltı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yorgunluk, stres ve de yaşlılık ne yazık ki, cildin canlılığını yokediyor. Özellikle büyük şehirde yaşayan, çalışan kadınlar daha fazla etkileniyorlar. Kozmetik firmaları da bu durumla başedebilmek için dev laboratuvarlarında araştırmalar yapıyorlar. Bu yıl başında dünyada tanıtılmaya başlanan ve Lancome'un bu alandaki çok önemli bir ürünü Türkiye'ye de geliyor: Vitabolic.

Bu ürünü farklı kılan en önemli özelliği, mikro dolaşımı harekete geçirmesi. Anlamı şu, cildin parlaması için yüzeyde yapılan işlemler yetersiz daha derinlere, mikro dolaşım için gerekli elementleri sağlayan ana kaynağa ulaşmak gerekiyor. Bu noktadan yola çıkan araştırmalar gerekli elementleri saptadılar ve cildi canlandıracak üç elementi biraraya getirdiler: C vitamini, ginseng ve gingko.

Bu muhteşem üçlüyü Vitabolic'le deneyen, Fransa'daki yaşı 30-60 arasında değişen 85 kadın, dört hafta sonra şu cevapları verdi: ‘‘Cildimi gerginleştiriyor’’ diyenlerin oranı yüzde 86. ‘‘Cildimi derinlemesine yeniliyor’’ diyenlerin oranı yüzde 79. ‘‘Cildimin donukluğu yok oluyor’’ diyenlerin oranı yüzde 69. ‘‘Cildimi rahatlatıyor’’ diyenlerin oranı yüzde 75. Kullanımını rahat bulanların oranı, yüzde 95. Rengini beğenenlerin oranı yüzde 80. Kokusunu sevenlerin oranı yüzde 81.

Vitabolic'in içerdiği elementlerin ve formülün bozulmadan saklanabilmesi için özel bir ambalaj da geliştirilmiş. Havayla her tür teması önleyen kapak, özel bir kilit sistemiyle kapanıyor. Böylece kullanıldığı sürece etkisinden hiçbir şey kaybetmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!