Tekmeler havada uçuştu

Güncelleme Tarihi:

Tekmeler havada uçuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2011 18:53

Zonguldak'ta, Perşembe Belediyespor ile Gökçebeyspor arasında oynanan amatör lig maçında iki takım futbolcuları tekme tokat birbirine girdi.

Haberin Devamı

Gökçebeyspor Yardımcı Antrenörü ile saha komiserinin de yumruklaştığı kavgalı maçta iki takımdan 7 futbolcu kırmızı kart gördü.

Zonguldak 1'inci Amatör Ligi'nde mücadele eden Perşembe Belediyespor ile Gökçebeyspor, Çaycuma İlçesi'ne bağlı Perşembe Beldesi'ndeki sahada karşılaştı. Maçın 26'ıncı dakikasında Perşembe Belediyespor'un kalecisi, pozisyon gereği kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarısı golsüz biten maçın 76'ncı dakikasında bir ikili mücadelede hakem faul düdüğü çalarken, futbolcular arasında tartışma çıktı. Hakem, tartışma sırasında birbirlerine küfür ettiği gerekçesiyle Perşembe Belediyespor'dan 2, Gökçebeyspor'dan da 1 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

ANTRENÖR VE SAHA KOMİSERİ BİRBİRİNE GİRDİ

Kırmızı kartlar sonrası iki takım futbolcuları yine tartışmaya başladı. Bu sırada Gökçebeyspor Yardımcı Antrenörü Zekai Usluoğlu da saha komiseri Alparslan Miyanyedi'ye tepki gösterdi. Usluoğlu ve Miyanyedi arasındaki tartışma yumruklu kavgaya dönüşünce, iki takım futbolcuları da birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya, sahaya giren bazı taraftarlar da karıştı. Bazı futbolcular, aldıkları darbelerle yere düştü. Jandarma, kavgayı güçlükle ayırdı.

Haberin Devamı

MAÇ TATİL EDİLDİ

İki takım futbolcularını sakinleştirilmesinin ardından hakem Serkan Keleş, olaylara karışan Perşembe Belediyespor'dan 2, Gökçebeyspor'dan da 1 futbolcuya daha kırmızı kart gösterdi. Toplam 7 kırmızı kartın çıktığı maçta Perşembe Belediyespor sahada 6 kişi kalınca, karşılaşma da kurallar gereği tatil edildi. Maçla ilgili kararın Futbol Tertip Komitesi tarafından verileceği belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!