Tekerlekli sandalye ile sahneye çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Tekerlekli sandalye ile sahneye çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2007 11:41

Yıllardır tiyatro yapmayan Erol Günaydın, tekerlekli sandalyeyle de olsa seyircilerin karşısına çıkacak

Haberin Devamı


Nokta Tiyatrosu, bu sezon ‘Namussuzum ki, Namusluyum’ adlı yeni oyunuyla tiyatro severlerin karşısına çıkıyor. Yıllardır tiyatro yapmayan Erol Günaydın, tekerlekli sandalyeyle de olsa uzun süredir ayrı kaldığı izleyicileriyle kucaklaşacak.  Sümer Tilmaç ve Abdullah Şahin’in birlikte yönetecekleri oyunda Havuç karakteriyle hem çocukların hem de büyüklerin sevgisini kazanan Furkan Kızılay ve Türk Sanat Müziği’nin dev ismi Kamuran Akkor da Nokta Tiyatrosu kadrosuna katıldılar.


Ali Nazik Gül iş başında…

Güldürürken düşündüren ve sosyal konulara dikkat çeken oyunun konusu kısaca; Kasımpaşa’da yoksul bir ev. Ali Nazik Gül, ikinci karısı, kızı, kardeşi ve oğluyla yaşamaktadır.  Bir mesleği yoktur Ali Nazik’in. Küçük üçkağıtlar yaparak ailesini geçindirir. Ama büyük bir vurgun peşindedir. Bir dernek kuracak ve adını da ‘Gül’ü sevenler Derneği’ koyacaktır. Son derece tempolu komik olaylar umulmadık bir yönde gelişecektir.

Haberin Devamı

Kasım 2007’den itibaren her salı ve pazar geceleri Profilo Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak olan ‘Namussuzum ki, Namusluyum’dan sonra Nokta Tiyatrosu, Refik Erduran’ın ‘Deli’ adlı oyunuyla da bu sazen iki oyunla sahnede olacak.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!