Tek rakip Fener

Güncelleme Tarihi:

Tek rakip Fener
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2008 00:00

Marmara Ereğlisi Beşiktaşlılar Derneği’nin birlik ve beraberlik gecesinde asbaşkan Avukat Levent Erdoğan ve yöneticiler şampiyonluk marşları söyledi.

Gecede konuşan Levent Erdoğan, Türkiye’de şampiyonluk yolunda tek rakiplerinin Fenerbahçe olduğunu belirterek, "Ezeli rakiplerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, BJK İnönü Stadı’na gelecekler. Şampiyonluk düğümünü stadımızda çözeceğiz. Ligin ikinci yarısında iyi bir çizgi yakaladık. Holosko takıma önemli bir katkı sağladı" dedi.

Delgado forması 5 bin YTL

Geceye çok sayıda kongre üyesi ve taraftarlar katılırken, Delgado’nun forması açık arttırmada 5 bin YTL’ye satıldı. Delgado’nun forması Kaptan Demir Çelik Fabrikası Yönetim Kurulu’ndan Orhan Çebi’nin olurken, futbolcuların imzaladığı futbol topu ise Belediye Başkanı İbrahim Uyan’da kaldı. Marmara Ereğlisi Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Sağdıç, İkinci Başkan Murat Öztaş ile Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Emniyet Müdürü Nail Sarvan, kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ve Levent Erdoğan’a gümüş plaket verdi. Gecede Türk Sanat Müziği’nin ünlü ustası Coşkun Erdem ve solist Leyla’nın seslendirdiği şarkılar davete katılanları coşturdu.

ERDOĞAN DARBUKA ÇALDI

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, gecede Türk Sanat Müziği’nin duayeni Coşkun Erdem ve solist Leyla ile "Beşiktaş’ım sen çok yaşa" adlı marşını söylerken izleyenleri coşturdu. Erdoğan, Coşkun Erdem’in isteği ile sahneye çıkarak darbuka çaldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!