Tarkan'a evlilik yaradı

Güncelleme Tarihi:

Tarkana evlilik yaradı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 15:27

Mega star Tarkan, önceki Harbiye Açıkhava’daki konser serisinin üçüncü gecesinde sahneye çıktı. Şarkıcı, evliliğin kendisine yaradığını söyledi.

Haberin Devamı

Tarkan, Harbiye Açıkhava’da üçüncü kez konser verdi. Yine Türk sanat müziği ile konserine başlayan şarkıcı, konserin ikinci yarısında sevilen pop şarkılarını söyledi.

Tarkana evlilik yaradı


Harbiye konserlerini 2 gece üst üste kulis kenarından izleyen Pınar Dilek, üçüncü konseri yakın dostları ile birlikte en ön sıradan izledi.

Tarkana evlilik yaradı

Pınar Dilek, eşinin şarkılarına dans ederek eşlik etti. 

Tarkan, kendisini protokolden izleyen eşi Pınar Dilek’e bakarak, “Bugün ben biraz daha heyecanlıyım. Evlilik bana yaradı. Çok mutluyum” dedikten sonra kendisini izleyen eşine sahneden öpücükler gönderdi.

Tarkana evlilik yaradı

Türker İnanoğlu - Hıncal Uluç

Arzu Sabancı, Fatoş Sarıgül, Türker İnanoğlu, Şebnem Çapa ve Hıncal Uluç gibi ünlü isimler de Tarkan şarkılarıyla eğlendi.

Haberin Devamı

Tarkana evlilik yaradı

Konser alanına giremeyen birçok kişi, konseri Beleş Tepe diye adlandırılan yerden izledi.

FAN CLUB SÜRPRİZİ  

Konserin pop şarkılardan oluşan ikinci yarısı, “Cuppa” ile başladı. Tarkan yeni şarkısını seslendirmeye başladığında, Tarkan Fan Club’ın sürpriziyle karşılaştı. Yaklaşık 2 bin kişi, üzerinde “Cuppa ile coşuyor tayfa” yazan kağıtları havaya kaldırarak şarkıya eşlik etti. ,

Tarkana evlilik yaradı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!