Tanju 'şampiyon kramponları' Bakan'a hediye etti

Güncelleme Tarihi:

Tanju şampiyon kramponları Bakana hediye etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2013 20:43

Karabük’ün Yenice İlçesi’nde, Tanju Çolak kentin yöneticileriyle birlikte yaptığı maçın ardından Avrupa gol kralı olduğu dönemde giydiğini söylediği kramponlarını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e hediye etti.

Haberin Devamı

enice’de açılışı yapılan sentetik çim sahada kentin yöneticileri ve eski futbolcular maç yaptı. Teknik direktörlüğünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in yaptığı eski milli futbolcular Tanju Çolak, Savaş Demiral ve Erdi Demir ile Karabük Valisi İzzettin Küçük, Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, Ak Parti İl Başkanı Ömer Ayar’ın forma giydiği şöhretler takımı ile teknik direktörüğünü Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci’nin yaptığı Yenicespor takımı karşılaştı.

20’şer dakikadan 2 devre oynanan maçta şöhretler takımı 1-0 geriye düştüğü maçın ilk yarısını Savaş Demiral’ın ve Tanju Çolak’ın golleri ile 2-1 üstün tamamladı. Takım kaptanı Tanju Çolak devre arasında, "Fenerbahçe’nin Konyaspor karşısında düştüğü duruma düşmememiz gerekiyor" diyerek arkadaşlarını motive etmeye çalıştı. Maçın ikinci yarısında Erdi Demir, Ak Parti İl Başkanı Ömer Ayar ve Tanju Çolak’ın golleriyle maç şöhretler takımının 5-3 üstünlüğüyle sona erdi.

Çolak, maç sonrası Şahin’e Avrupa gol kralı olduğu dönemde giydiği kramponlarını hediye etti. Kramponları alan Şahin, bunun kendisi için çok büyük bir onur olduğunu, ancak kramponları Yenice Belediyesi’nin en güzel yerinde muhafaza edeceklerini söyledi.

TANJU ÇOLAK KRAMPONLARINI ŞAHİN'E HEDİYE ETTİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!