"Takıma yavaş yavaş alışıyorum"

Güncelleme Tarihi:

Takıma yavaş yavaş alışıyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2013 22:07

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Kolombiyalı savunma oyuncusu Pedro Franco, kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini ve takıma yavaş yavaş alıştığını söyledi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı Avusturya'nın Lienz kentinde, BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Franco, takıma alışma döneminde olduğunu ve kısa zamanda daha iyi işler yapacağına inandığını belirterek, "Kamp çalışmaları çok iyi gidiyor. Arkadaşlarım bana çok sıcak davranıyor. Bana gösterdikleri yakınlıktan dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Takıma yavaş yavaş alıştığıma inanıyorum. Hem hocamın benden ne istediğini hem de takım arkadaşlarımın saha içindeki hareketlerini anlamaya çalışıyorum. Kısa zamanda daha iyi işler yapacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

Avrupa ile Güney Amerika futbolu arasında farklılıkların olduğunu vurgulayan genç savunma oyuncusu, "Avrupa'da topu daha hızlı koşturmanız gerekiyor. Fiziksel olarak da oyuncular daha hızlı ve güçlü. Güney Amerika'da sarkık libero oynanırken burada çizgi oynanıyor. Bu duruma alışmak benim için çok zor değil" ifadelerini kullandı. Pedro Franco, siyah-beyazlı takıma transfer olduğunu için çok mutlu olduğunu anlatarak, "Öncelikli hedefim formayı giyip takımın değişmez oyuncularından biri olmak. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayıp Avrupa kupalarında başarılar elde etmek istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!