"Takım olma sürecini hemen hemen tamamladık"

Güncelleme Tarihi:

Takım olma sürecini hemen hemen tamamladık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2013 11:43

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Kırklarelispor'u 5-1 yenerek, 2. sıraya yükselen Göztepe'nin teknik direktörü Özgür Zengin, "Takım olma sürecini hemen hemen tamamladık" dedi.

Haberin Devamı

Zengin, yaptığı açıklamada, geçen hafta Aydınspor 1923 maçında Göztepe'ye yakışmayan ve beklentinin çok altında bir futbol sergilediklerini ancak takım olarak bunun farkında olduklarını belirtti. Hafta içindeki mental toparlanmanın Kırklarelispor maçına yansıdığını belirten Zengin, şunları kaydetti:

"Müsabakanın başından sonuna kadar pozitif futbolun görselliğini sonuca yansıtan, güç birliği yapmış bir takım izledik. Lig uzun bir maraton ve daha çok değişken sonuçlar gelecektir. Önemli olan takım ruhunu yakalamaktı. Biz de takım olma sürecini hemen hemen tamamladık. Bundan sonraki süreçte zirve tırmanışımız devam edecek. Futbolcularımızı bu güzel futbol ve sonuçtan ötürü yürekten kutluyorum. Bu galibiyeti geçen hafta üzdüğümüz taraftarlarımıza armağan ediyorum."

Rakipleri Yeni Malatyaspor ve İnegölspor'un yenildiği 14. haftada deplasmandan 3 puanla dönen Göztepe, 2 sıra birden yükselerek haftayı 26 puanla 2. sırada tamamladı. Ligde 2. haftada 14. sırada yer alan Göztepe'de dünkü maçta 3 gol atan Şaban Genişyürek bu sezonki gol sayısını 5'e çıkardı. Sarı kırmızılı ekibin diğer 2 golünü kaydeden Enes Kubat ise toplamda 6, ligde ise 5. golüne ulaştı. Sarı kırmızılı ekip, lk yarının son 3 maçında Tarsus İdmanyurdu, Pendikspor ve Turgutluspor (D) ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!