Tahtada görecekler

Güncelleme Tarihi:

Tahtada görecekler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2013 09:47

İtalyan teknik adam, formsuz golcü Burak Yılmaz ile kulübeden çıkıp gollerini atan Umut Bulut arasında bir tercih yapacak. Tecrübeli hoca ikili hakkında son kararını maç saatinde verecek.

Haberin Devamı

TÜRK Telekom Arena’ya ilk kez adım atacak olan Roberto Mancini’nin tatlı sıkıntısı... G.Saray Teknik Direktörü olarak ilk kez Arena’ya çıkacak olan İtalyan teknik adam, Drogba’nın partneri konusunda karşılaşmaya saatler kala karar verecek.
Formsuz ve morali bozuk Burak Yılmaz ile yedek kalmasına karşın küsmeden oynayıp gollerini atan Umut Bulut arasında tercih yapmakta zorlanan Roberto Mancini, takım içi dengeleri de sağlamak adına Burak-Umut arasında yapacağı tercihi son ana bıraktı.

KRAL GOLE HASRET KALDI

MANCINI’nin Burak-Umut tercihinde kararını son güne bırakmasına neden olan faktörler ise şu şekilde.

1-Burak Yılmaz:
İtalyan teknik adam Burak’ın formsuz olduğunu herkes gibi görüyor ve biliyor. Ancak Burak’ın duygusal bir yapısı ve verdiği reaksiyonları da göz önüne alıyor.
Burak Yılmaz bilindiği gibi 2. haftadaki Bursaspor maçından bu yana G.Saray forması ile ligde gol atamadı ve girdiği 13 net gol pozisyonunda sıfır çekti. Ancak, golcü oyuncunun özgüven kaybı yaşamaması için özel bir görüşme yapan Mancini, Burak’ı yedek bırakma konusunda kesin kararını vermedi.

Haberin Devamı

UMUT’U YEDEK OTURTMAK İSTEMİYOR

2-Umut Bulut:
MANCINI, başarılı futbolcuya da yer açmak istiyor. Juventus maçında kısa süre oynayıp ipten alan golü atan, Akhisar maçında ise Umut’suz G.Saray’ın hücumda aksaması, Mancini’yi bu oyuncuya yönlendiriyor. Ayrıca Umut’un pres özelliği golcünün artısı... Gollerine karşın Umut Bulut’u yedek oturtmak istemeyen tecrübeli hoca hâlâ kararsız.
Burak’ın demoralize olma ihtimali, formsuzluğu, Umut’un ise Drogba ile hücumda daha verimli olmasını göz önünde bulunduran Mancini, son kararını 90 dakika öncesi verecek... İkiliden formayı kimin kaptığı maç saati belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!