Tahkim’de herkes ‘Tükürük yok’ dedi

Güncelleme Tarihi:

Tahkim’de herkes ‘Tükürük yok’ dedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2012 22:04

Kurul nihai kararını 5’e 2 çoğunlukla alırken, aleyhte oy veren 2 üyenin de Meireles’in tükürmediğine kanaat getirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

MEIRELES’in Tahkim Kurulu’nda görülen davasında, kararın 5 lehte oya karşılık 2 aleyhte oyla alındığı öğrenildi. Aleyhte oy veren 2 üyenin de F.Bahçeli futbolcunun tükürmediğine kanaat getirdiği belirtilirken, asıl tartışmanın bir maçlık ekstra cezada yaşandığı öğrenildi. Tahkim üyelerinin büyük bölümü, 1 maçlık cezada ısrar ederken, 2’si bunun hukuksuz olduğu görüşünü savundu. Tahkim kurulu üyelerinin verdikleri kararda Portekizli futbolcunun kuruldaki samimi savunmasının da etkili olduğu belirtildi. Ayrıca son görüntülerde Meireles’in, hakem Halis Özkahya’ya tükürmediğinin net olarak belli olduğu vurgulandı. Görüşlerini aldığımız Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri de Tahkim’in yeni bir suç yaratma yetkisinin olmadığını belirterek, verilen ekstra 1 maçlık cezaya tepki gösterdi.

Haberin Devamı

İtalya'ya gitmiyor

SKY Sports Italia, Meireles’in F.Bahçe’den Inter’e kiralanabileceğini iddia etti. Bu konunun twitter’da da takipçileri tarafından sorulması üzerine yanıt veren F.Bahçe Yöneticisi Ömer Temelli, “Hayır doğru değil, Meireles gitmiyor” dedi.

Hakemlerden karara tepki

TÜRKİYE Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği, bir açıklama ile Meireles’in cezasının düşürülmesini eleştirdi. Açıklamada; “Tahkim’in kararı, hakemlerimizin güvenilirliğini tartışılır noktaya getiren mahiyette. TFF bu kararı düzeltmeli” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!