Taffarel çok kızdı

Güncelleme Tarihi:

Taffarel çok kızdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2015 22:55

Galatasaray'ın geçici teknik patronu Claudio Taffarel, Antalyaspor maçındaki futbolu beğenmedi ve özellikle savunmadaki hataları eleştirdi.

Haberin Devamı

Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasının ardından Antalyaspor maçında Galatasaray'ın başında sahaya çıkan Claudio Taffarel, savunma hatalarından yakındı. 

Antalyaspor önünde iyi bir maç çıkarmadıklarını belirten Taffarel, "Öne geçmemize rağmen anlamsız bir panik havasına girdik. Bu skoru Hamza Hamzaoğlu'nun gidişine bağlamamak lazım. Bu problem daha önce de vardı. Daha önceki maçlarda da defansif hatalar oluyordu. Bu sadece dört defans oyuncusundan kaynaklanan bir problem değil, takım savunmamız kötüydü" dedi.

Taffarel çok kızdı

Yeni gelecek teknik direktörün öncelikle savunmadaki hataları düzeltmesi gerektiğini ifade eden Taffarel, "Bir takım kendi sahasında nasıl üç gol yiyebilir. Öne geçtiğimiz anlarda topun bizde daha çok kalması gerekiyordu ama beceremedik" diye konuştu.
Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesini de yorumlayan Taffarel, "Bu konuda yorum yapmak bize düşmez. Biz birer çalışanız. Sadece Hamza Hamzaoğlu değil, ekibi de çok seviliyordu. Bu tip kararlar ne yazık ki alınabiliyor. Başkan ve yönetimin verdiği kararları sorgulamak bize düşmez" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!