Taçsız Kral unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

Taçsız Kral unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2013 23:16

G.Saray ve futbolumuzunun efsane ismi Metin Oktay ölümünün 22. yıldönümünde kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Haberin Devamı

TÜRK futbolu ve Galatasaray’ın efsane futbolcularından “Taçsız Kral” lakaplı Metin Oktay, ölümünün 22. yıl dönümünde kabri başında anıldı.
Oktay’ın Eski Kozlu Mezarlığı’nda bulunan kabri başında düzenlenen anma törenine, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, yönetim kurulu üyeleri Sedat Doğan, Necati Demirkol, Emir Sarıgül, sarı kırmızılı kulübün icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan ile Metin Oktay’ın ailesi, sevenleri ve Galatasaraylı taraftarlar katıldı.
Lutfi Arıboğan, Metin Oktay’ın çok özel bir sporcu olduğuna vurgu yaparak, “Bir spor adamında olması gereken bütün özellikleri barındırıyordu. Türk sporunun ve Türkiye’nin hem sporda hem de sosyal hayatta bu tarz kişilere ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

Terim, Taçsız Kralı gömleğinde taşıdı!

Haberin Devamı

ANTALYA maçına G.Saray’ın efsanesi Metin Oktay’ın fotoğrafıyla çıktı dün Fatih Terim... Gömleğinin soluna tarafına fotoğrafı koyan Terim, “Metin abinin hayatımda çok büyük bir yeri ve önemi var. Hemen her sene herkes onun için elinden geleni yapıyor. Soyuna odasında fotoğrafını görünce gömleğime koymak istedim” dedi.
Drogba da unutmadı
Drogba da, Taçsız Kral’ı andı. Fildişili, Instagram’daki paylaşımında Oktay’ı andı. Golcü, “Taçsız Kral’a saygılarımı sunuyorum” diye yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!