'Taciz mi dediniz, bende 100 tane hikaye var'

Güncelleme Tarihi:

Taciz mi dediniz, bende 100 tane hikaye var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 17:20

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein'ın suçlandığı taciz skandalından sonra Hollywood'da sular bir türlü durulmuyor. Gün geçmiyor ki Hollywood'dan bir "taciz" haberi gelmesin. Bunlara bir halka da güzel oyuncu Natalie Portman tarafından eklendi. Çocukluk yıllarından beri sinema endüstrisinin içinde olan Portman, bir festival kapsamındaki söyleşide hiç cinsel saldırıya uğramadığını ama defalarca cinsiyetinden dolayı ayrımcılığa uğradığını ve taciz edildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Los Angeles'taki Vulture Festival'de bir etkinliğe konuk olan Oscar ödüllü oyuncu Portman, Hollywood'da yaşanan tacizler ve suiistimallerle ilgili konuştu ve "Bende de böyle 100 tane hikaye var" dedi.

Natalie Portman, kendisinin de sinema endüstrisinde rahatsızlık verici bazı olaylar yaşadığını söyledi.

Portman şöyle konuştu: " İnsanlar taciz ya da uğradıkları cinsel saldırılarla ilgili yaşadıklarını anlattıklarında kendi kendime şanslı olduğumu düşündüm. Çünkü bu boyutta olaylar başıma gelmedi. Kesinlikle cinsel anlamda saldırıya uğramadım, ama ayrımcılığa ve suiistimale uğradım."

Taciz mi dediniz, bende 100 tane hikaye var

Natalie Portman, bir keresinde bir yapımcının kendisini özel jetine davet ettiğini söyledi ve olup biteni şöyle anlattı: "Uçağa bindiğimde içeride sadece bir yatak olduğunu gördüm. Ama başıma herhangi bir şey gelmedi. Beni davet eden yapımcıya durumdan rahatsızlık duyduğumu söyledim ve o da bana saygı gösterdi."

Haberin Devamı

Natalie Portman, cinsel saldırıya uğramadığını ama cinsiyetinden dolayı ayrımcımcılığa uğradığını ve suiistimal edildiğini vurguladı.

Portman, konuşmasında sinema endüstrisindeki cinsiyet ayrımcılığına da değindi. Güzel oyuncu "Saç, makyaj ve kostüm bölümleri hariç Hollywood'da bir erkek egemenliğinin hüküm sürdüğünü anlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!