Tabata içeri Tello dışarı

Güncelleme Tarihi:

Tabata içeri Tello dışarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2009 00:00

Beşiktaş Teknik Direktörü, Şili Milli Takımı’ndan dün akşam dönebilen futbolcusunu yol yorgunu olduğu için kadroya almayıp, Denizlispor maçında attığı golle büyük moral bulan sambacıyı oynatacak. Ayrıca, tamamen iyileşen İbrahim Toraman’da defanstaki yerini alacak.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bugün oynayacakları Kasımpaşa maçının son taktik çalışmasını dün akşam yaptırdı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenman öncesi futbolcularıyla toplantı yapıp, karşılaşmaya yönelik uyarılarını sıralayan Denizli, lacivert beyazlı rakiplerinin son haftalardaki çıkışına dikkat çekti. Kasımpaşa’nın, teknik direktörlüğe Yılmaz Vural’ın getirilmesinin ardından toparlandığını vurgulayan Mustafa Denizli, her yönüyle zorlu bir maç oynayacaklarını ifade etti. Tecrübeli teknik adamın Kasımpaşa karşılaşmasında, Şili Milli Takımı’ndan dün akşam dönen ve yol yorgunu olan Tello’yu kadroya almayacağı, Denizlispor maçının tek golünü atarak moral bulan Tabata’yı ise ilk 11’de oynatacağı öğrenildi. Ayrıca, sakatlığı tamamen geçen ve kondisyon açısından hazır hale gelen İbrahim Toraman’ın da bu maçta görev alması bekleniyor.

Taraftar ne yapacak?

Kasımpaşa maçı öncesi Beşiktaş cephesinde merak edilen en önemli konu ise, taraftarların futbolculara veya yönetime tepki gösterip göstermeyeceği... Denizlispor ile yapılan karşılaşmada taraftarların, başkan Demirören ve yönetim kuruluna tepkisi olurken, buna karşı çıkanların tavrı sonrası tribünlerde kavgalar yaşanmıştı.
Öte yandan, Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden merhum Şevket Belgin’in ‘satışından elde edilecek gelirle tesis yapılması’ şartıyla siyah beyazlı kulübe bağışladığı İstanbul Çiftehavuzlar’daki dairenin 600 bin dolara satıldığı açıklandı. Camianın önde gelenleri, kongre üyesi Mahmut Yeşil’in Çorlu’da annesi adına yaptırdığı Cemile Yeşil Anadolu Lisesi’nin açılışına katıldılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!