T. Konyaspor çıkışını sürdürmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

T. Konyaspor çıkışını sürdürmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2014 16:13

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, yakalanan çıkışın tesadüf olmadığını göstermek adına Elazığspor maçının önemli olduğunu belirterek, "İç saha performansımızı devam ettirip, zorlu bir engeli daha kayıpsız geçerek, üst sıralara doğru yükselişimizi devam ettireceğimize inanıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Öten, yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor'un ilk deplasman galibiyetini aldığı Kasımpaşa maçında mücadele anlamında yakalanan çıkışı devam ettirdiğini söyledi. Haftalardır devam eden iyi oyun, mücadele ve kazanma hırsının maçın sonucuna yansıdığını dile getiren Öten, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu galibiyet hem deplasmanda aldığımız 3 puan, hem de takımımızın hak etmediği alt sıralardan kurtularak, tırmanışını devam ettirmesi adına çok önemliydi. Her fırsatta Torku Konyasporumuzun yakaladığı havadan, takım ruhundan ve bunun ortaya çıkardığı mükemmel tablodan bahsediyoruz. Bunun karşılığı olan sonuçlar da geliyor" diye konuştu.

Öten, ligde her hafta birbirinden zorlu maçlar oynandığını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bu haftada o zorlu maçlardan birini sahamızda Elazığspor'a karşı oynayacağız. Yakaladığımız çıkışı, olumlu havayı devam ettirme adına önemli ve galibiyetle kapatılması gereken bir maç. Rehavete kapılmamamız önemli. Takımımıza güveniyoruz. Yakalanan çıkışın tesadüf olmadığını göstermek adına Elazığspor maçı çok önemli. İç saha performansımızı devam ettirip, zorlu bir engeli daha kayıpsız geçerek, üst sıralara doğru yükselişimizi devam ettireceğimize inanıyoruz. Pazartesi günü saat 19:00'da oynanacak maçta taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz."



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!