Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sedat Kapurtu kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sedat Kapurtu kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 22:21

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sedat Kapurtu, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Sedat Kapurtu'nun ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Sanat dünyasının başarılı isimleri arasında yer alan eski futbol Sedat Kapurtu'nun hırslı tavrı ve mütevazi yapısı oldukça dikkat çekti. Peki, Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sedat Kapurtu kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Müzik dünyasının eğlenceli isimlerinden biri olan Sedat Kapurtlu yaygın olarak bilinen adıyla Çılgın Sedat, Survivor macerasını iddialı bir şekilde sürdürüyor. Zaman zaman takım arkadaşlarıyla yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen ve performansıyla başarılı bir izlenim yaratan Sedat Kapurtlu’nun Survivor öncesinde neler yaptığı da merak ediliyor. Peki, Sedat Kapurtlu kimdir? Kaç yaşındadır? İşte, hakkında merak edilenler!

Çılgın Sedat olarak tanınan Sedat Kapurtu 1973'te İstanbul’da doğdu. 44 yaşındaki şarkıcı aslen Sivaslıdır. Sedat Kapurtu 16-17 yaşlarındayken mahalle arasında futbol oynadı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde eğitim aldıktan sonra şan eğitimi aldı. Müziğe Tar ve cümbüş ile başladı. Bağlama, davul, bateri, klavye ve kanun çalabilen Sedat Kapurtu yıllarca karate, kickbox ve tekvando sporlarıyla ilgilendi. 1 Eylül 2008 tarihinde Zeytinburnuspor’da profesyonel futbolculuğa başladı ve 1 Temmuz 2011'te futbola veda etti. 2005 yılında Özlem Kapurtu ile evlenen Çılgın Sedat iki erkek çocuk babasıdır.

BAKMADAN GEÇME!