Survivor Hasan beyazperdede Camako

Güncelleme Tarihi:

Survivor Hasan beyazperdede Camako
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2012 00:00

Hasan Yalnızoğlu ‘Survivor’ yarışmasında finale kaldı, ikinci oldu. Görünen o ki bu yıl Hasan’ın yılı olacak. Çünkü dahas önce dizisinde oynadığı ‘Karaoğlan’ sinema filminde ‘Camako’ rolünü üstleniyor, yakında bir komedi dizisine başlıyor ve kendi dans grubunun şovunu sergilemeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Survivor’a katılmaya fikri nereden çıktı?
- Bir buçuk yıl önce kurduğum Amerikan güreşi yapan bir ekibimiz var. Farklı illerde organizasyonlar yapıyorduk. Bunu acaba Acun Ilıcalı ortaklığında yapabilir miyiz? diye düşünerek Acun’un kapısını çaldık. O gün ekibinden biri “Survivor’a katılsana” dedi. Sonra görüşmeler yapıldı ve yarışmaya girdim.

O yarışmadaki birçok ünlü isimden daha çok tanınırken neden gönüllüler takımında yarıştınız?
- Acun Abi, “Hasan sen duruşun ve tecrübelerinle gönüllü ekibindeki gençlere önderlik yaparsın hem de yarışmalarda ünlüler takımıyla rekabet doğar” dedi ve gönüller ekibinde olmamı teklif etti. Benim bir kaygım olmadığı için gönüllüler arasında yarıştım.

Yarışmada herkesin saçları uzadı siz hep keldiniz…
- Kısmen saçımın belli bölgelerinde dökülme var ama Türkiye beni kel olarak tanıdı. Bu yüzden sadece saçımla ilgili özel bir izin aldım. Kimsenin kullanmaması şartıyla bana bir ustura verildi ve kendi kendime saçlarımı kestim.

Haberin Devamı

Cinsel dürtülerinizi bastırmak için yemeklerinize şap mı koydular?
- Hiç öyle bir cinsel istek hissetmedim. Açlık insanın tüm hormonlarını sınırlıyor. Hareket edemiyorsunuz ki öyle şeyler düşünesiniz. Orada açlıktan 20 kilo verdim.

Ama Merve Büyüksaraç yarışmacılara yemek verildi iddiasında bulundu. Buna ne diyorsunuz?
- Bana gizli bir yemek gelmedi ve yemedim.

Yarışmada bulunduğunuz her hafta için ücret aldığınız doğru mu?
- İlk kez söyleyeyim, yarışma beni maddi ve manevi tatmine ulaştırdı. Maddi olarak mağdur olmadım.

Yeni projeleriniz var mı?
- Yıllar önce ‘Karaoğlan’ isimli dizide olduğu gibi bu sefer de ‘Karaoğlan’ın sinema filminde yine Camoka karakterini canlandırıyorum. At binme, kılıç kullanma, ok atmayla ilgili sabah akşam çalışmalar yapıyorum. Bu filmin dışında bir komedi dizisi geliyor. Aynı zamanda kısa süre sonra yeni dans grubumuzla turneye çıkacağız.

VÜCUT ÖLÇÜLERİM MÜKEMMELE YAKIN

Sultans Of Dance zamanı bir doktor hocamız vardı. Herkesin bedenini mayolu olarak bir röntgen aletiyle çekti. Çeşitli hesaplamalardan sonra mükemmele yakın beden ölçüsüne sahip olduğumu söyledi. Bu Allah’ın lütfu.
 
GÖRÜNÜŞÜM SERT, BEDENİM BÜYÜK AMA BEN DUYGUSALIM

Haberin Devamı

İstanbul’da doğup büyüdüm ama aslen Rizeliyim. ışçi bir babanın çocuğuyum. Spora küçük yaşlarda başladım. 13 yaşımda tekvando yapıyor, 15 yaşımda Beşiktaş Kulübü’nde kürek çekiyordum. Ardından Marmara Spor Akademisi’nde ‘Beden Eğitimi Öğretmenliği’ bölümünü birincilikle kazandım.
1997 yılında ekranda ‘Best Model’ yarışması reklamlarını gördüm, başvurdum. Kenan ımirzalıoğlu ile ikimiz eşit (28) puan alarak yarışmada birinci olduk. Ama ımirzalıoğlu Türk’e benden daha çok benziyor diye onu birinci yaptılar. Uğurkan Erez ajans ile çalışmaya başladım. Defilelerinde dans etmem gerekiyordu. Dans dersleri almaya başladım. 1999’da bir kız arkadaşımla ‘Sultans Of şe Dance’ elemelerine katıldım ve başdansçı olarak 87 ülkeyi gezdim. Açıkhava’daki gösterimizde tesadüfen Abdullah Oğuz’ın sahnede beni görmesi hayatımın kırılma noktalarından oldu. Karaoğlan isimli dizi filmde ‘Camoka’ rolünü bana teklif etti ve böylece kamera önüne geçtim. Bunu sinema ve dizi filmler takip etti. Bu sırada önderliğini benim yaptığım bir dans grubu kurduk ve o sırada eşim ile tanıştık. Görünüşüm sert ve bedenim büyük olabilir ama duygusal bir adamım. Benim kalbim ve gözlerimle paylaştıklarım aslında romantizmin doruk noktası.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!