Adem Kılıççı kimdir, Survivor'da kaç oyun kazanmıştır?

Güncelleme Tarihi:

Adem Kılıççı kimdir, Survivorda kaç oyun kazanmıştır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 17:25

Adem Kılıççı kimdir sorusu Survivor izleyicileri tarafından merakla cevap arıyor. Adem'in yaşı ve oyunlarda gösterdiği performans ise izleyicilerin merak ettiği diğer konular arasında. İlk haftalarda gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Adem, Survivor 2017 yarışmasında adından söz ettiriyor. İşte Adem Kılıççı'nın merak edilen bilgileri

Haberin Devamı

Adem Kılıçcı, Survivor 2017 yarışmasının en değerli isimleri arasında yer alıyor. Genel itibariyle sportif tabanlı olan ünlüler takımın içerisinde boks geçmişinden gelen çevikliğini konuşturan Survivor Adem Kılıçcı, uzman olduğu alanda birçok madalya sahibidir. Dünya şampiyonalarında yüksek derecelere sahip olan Adem Kılıçcı, yeni sezonda adından sıkça söz ettirecek. Peki, Survivor Adem kimdir?

Adem Kılıççı 18 Nisan 1986 tarihinde Ağrı'nın Merkez ilçesinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Fenerbahçe boks şubesinin üyesidir.

Puan Sıralaması Kuralları
* Birebir oyunlarda kazanan 3 puan alacaktır. Oyunu kaybeden ise 1 puan kaybedecektir.
* İkişer kişilik oyunlarda kazanan iki yarışmacı 2’şer puan alacaktır.
* Grup oyunlarında atıcı 2 puan alacaktır.
* Bayrak oyunlarında kazananlar 3'er puan alacaktır.
* Aynı puanda olan yarışmacıların sıralamasında, oynadığı oyun sayısı daha az olup daha az mağlubiyet alan üstte oluyor.
* YKB sembol oyunlarında her 2 kazanan 6'şar finalde oynadıkları finalistler de 3'er puan alacaktır.

Haberin Devamı

Adem Kılıççı şuana kadar Survivor'da 9 oyunda boy gösterdi. Bunların 4'ünü kazanırken, 5 oyundan da mağlup ayrıldı. Adem son puan durumunda 7 puanla 13. sırada

Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında ise şanssız bir yenilgi alarak ilk turda elenmiştir. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı.

Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil eden Adem Kılıççı, büyük turnuvalardaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Milli boksör, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır. Adem Kılıççı, Şikago'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda da bronz madalya ile ülkemizi gururlandırmayı başarmıştır.

Haberin Devamı

2009 Akdeniz Oyunlarında gümüş madalya aldı.( İtalya Pascara)

2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya kazandı. (ANKARA)

2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazanmıştır (MERSİN)

2014-2015 Dünya Boks Federasyonunun (AIBA) düzenlediği APB Profesyonel Boks Liginde Dünya Şampiyonu olarak Rio Olimpiyatlarına katılma hakkı kazanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!