Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Anıl Karakurt kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Anıl Karakurt kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 20:03

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Anıl Karakurt, birçok izleyici tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Anıl Karakurt'un ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Halk tarafından sonradan seçilerek survivor'a girmeye hak kazanan ve gönüllüler takımını seçen Anıl Karakurt, yarışmalardaki hızı ve güçlü yapısıyla dikkat çekiyor. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Anıl Karakurt kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor bu sezon farklı yarışmacılarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Gerginlikler pek eksik olmadığı Survivor 2017'de zaman zaman arkadaşları ile tartışma yaşayan Anıl Karakurt'ta dikkat çekenler arasında. İşte Anıl Karakurt kimdir sorusunun cevabı

Anıl Karakurt Kimdir?

Anıl Karakurt 1 Mayıs 1980'de İstanbul'da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Anıl Karakurt, İstanbul'da yaşıyor. Sivil Havacılık sektöründe çalışan Anıl Karakurt Survivor'a katılma amacını; 'Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim.' şeklinde anlatmaktadır.

Anıl Karakurt Survivor'a ilk geldiğinde anlatıığı hikaye ile dikkat çekmiş ve izleyenleri hüzünlendirmişti. Geçtiğimiz ay Kırgızistan'da düşen kargo uçağında yakın arkadaşını kaybetmesiyle duyduğu derin üzüntüden bahseden Anıl, kendiside kargo şirketinde çalışıyor. Meydana gelen kazanın ardından bir çok arkadaşını kaybeden yaşanan olayları anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Anıl Karakurt çıktığı 30 oyunda 15 galibiyet ve 15 mağlubiliyet aldı. Anıl bu performansı ile 33 puan topladı ve 5. sırada yer alıyor

BAKMADAN GEÇME!