Sürpriz eleme

Güncelleme Tarihi:

Sürpriz eleme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2008 00:00

Ay yıldızlı ekibimizin teknik direktörü Fatih Terim, 23 kişilik aday kadroyu belirlerken, "Çok zor karar verdim. Bu 3 futbolcumuz hakkında hiç kötü düşüncemiz olmadı. Onlar bizden bir parça" dedi.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen ve Sergen Yalçın'dan kadro yorumu...

İsviçre kadrosu açıklandı

MİLLİ Takım’da Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek 23 kişilik kadro belli oldu. Teknik direktör Fatih Terim, aday kadrodan İbrahim Kaş, Yıldıray Baştürk ve Halil Altıntop’u çıkardı. Daha önce de sakatlığı nedeniyle Gökhan Gönül kadro dışı kalmıştı. Çıkarılan üç futbolcunun ismi sürpriz olarak değerlendirilirken Fatih Terim, bu kararı çok zor verdiğini söyledi.

Zor bir geceydi

Terim, "Zor bir gece zor bir sabahtı. Yıldıray iyi bir oyuncu. Kendisini yedekte bekletmek istemediğim için kadro dışı bıraktım. Öte yandan, Halil yerine Nihat ve Semih, İbrahim yerine de Hamit ve Sabri ikilisinin daha uygun olacağını düşündüm. Bu 3 futbolcumuz hakkında hiç kötü düşüncemiz olmadı. Onlar bizden bir parça" diye konuştu.

Finlandiya ile yapılacak özel maçta Servet’i sahaya süreceğini de dile getiren Terim, Tümer’in çok önemli bir sol ayağı olduğunu, bu nedenle kendisini kadroda tuttuğunu kaydetti.

İşte 23 kişilik kadro

Ay yıldızlı ekibin UEFA’ya bildirdiği 23 kişilik kadroda şu isimler yer alıyor: FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Uğur Boral, Mehmet Aurelio, Kazım Kazım, Semih Şentürk, BEŞİKTAŞ: Rüştü Reçber, Gökhan Zan, GALATASARAY: Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan, Emre Güngör, Emre Aşık, TRABZONSPOR: Tolga Zengin, N.UNITED: Emre Belözoğlu, LARİSSA: Tümer Metin, B.MÜNİH: Hamit Altıntop, MIDDLESBROUGH: Tuncay Şanlı, R.KAZAN: Gökdeniz Karadeniz, VİLLARREAL: Nihat Kahveci, SOCHAUX: Mevlüt Erdinç.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!