Süper lig’de haftanın 10 olayı

Güncelleme Tarihi:

Süper lig’de haftanın 10 olayı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2013 00:22

Haberin Devamı

1-Gekas abone oldu

Haftanın 10 olayı köşemizin her hafta abonesi olan Yunan Gekas, Akhisar mucizesini yaratmak üzere. Bu hafta da Beşiktaş’ı yıkan adam oldu. 2 gol attı, bir oyuncu attırdı bir de nazarlık olarak penaltı kaçırdı...

2- Trabzon nefes aldı

Trabzonspor ligin en azor deplasmanlarından birinden 3 puanla dönerek nefes aldı. Trabzon’un Polonyalı yıldızı Adrian bu karşılaşmada da 3 puanı getiren adam olup alkışı haketti.

3-Belediye çukura düşüyor

İstanbul BŞB kendi sahasında Gaziantep’ten 3 gol yiyerek düşme hattına yerleşti. Bülent Korkmaz, Visca ve Tom gibi iki hücum silahını kulübeye mahkum edip büyük bir hataya imza attı.

4-G.Saray şampiyonluğa yakın

F.Bahçe, G.Birliği deplasmanında kaybedince maçını Cuma günü oynayan ve Elazığ’ı yenen G.Saray bayram etti. Cimbom şampiyonluğa artık çok yaklaşırken Drogba da 2 golüyle parasını çıkarttı!

Haberin Devamı

5-Her ara pası pozisyon

Haftanın en çok şaşırtan takımı Beşiktaş oldu. Akhisar her ara pasında pozisyona girdi. Beşiktaş savunması öylesine kötü yerleşimler yaptı ki; Akhisar, savunma arkasını Harran Ovası gibi kullandı.

6-F.Bahçe Gençler’e tosladı

F.Bahçe’de akıllar Benfica maçında olunca G.Birliği maçında ayaklar topu ağlarla buluşturamadı. Geçen hafta Sivas karşısında ‘yanlışlıkla’ oyundan atılmayan Tosiç sahanın yıldızı oldu.

7-Ömer 2. yarı sustu

Bu sezon 20 maçta mücadele eden ve hiç 11’de yer almamasına rağmen 6 gol atan Ömer Şişmanoğlu uzun süredir golle buluşamıyor. Ömer ligin 2. devresinde sadece 1 kez ağları havalandırabildi.

8-Sen geç, sen dur!

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Akhisar’a yenilerek alt sıraları darma dağınık eden Kasımpaşa bu hafta ise Orduspor’u deplasmanda yenerek alt sıraları karıştırmaya devam etti.

9-I love you Uche

Uche denilince aklımıza F.Bahçeli Uche ve yukarıdaki tezahürat gelir... Ancak Kasımpaşalı Uche bu algıyı değiştirecek gibi. 19’la ligin en golcü oyuncusu olan Nijeryalı, Ordu’ya da 2 gol attı.

10-8’de 1

Yanal’ın takımları için ligin ikinci devresinde çöküş yaşarlar algısı doğru gibi görünüyor. Es Es son 8 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Ellerinde sadece kupada azalmış şansları kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!