Şükür'den Kocaman'a destek

Güncelleme Tarihi:

Şükürden Kocamana destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 15:04

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, “Aykut Kocaman için çok mutlu oldum. Umarım Fenerbahçe camiası sabırla büyük bir dirayetle arkasında durur ve başarılı olur” dedi.

Hakan Şükür, Bodrum'daki bir kuaför ve güzellik salonunun açılışına katıldı. Şükür, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin Stoch'u transfer ettiğini ve teknik direktör değişikliğine gittiğini anımsatarak, “Bundan sonra Aykut hocayla birlikte daha farklı transferler olacaktır mutlaka. Aykut Kocaman için çok mutlu oldum. Çok sevdiğim değer verdiğim bir büyüğüm. Sakaryaspor ve Milli Takım'da beraber oynadım. Umarım Fenerbahçe camiası sabırla, büyük bir dirayetle arkasında durur ve başarılı olur” diye konuştu.

Daum'un Fenerbahçe'den ayrılış şeklini de değerlendiren Şükür, “Ülkemizde, gelişlerde ve gidişlerde çok büyük yanlışlar oluyor bu plansızlıklar içinde. Maddi ve manevi çok büyük kayıplar yaşıyoruz. Sorgulama kültürümüz yok, sorgulamıyoruz. Hatalar hatalarla örtülüyor. Ama umarım bu son olur. Aykut hoca başarılı olursa bizler için de önemli olur, milli takımlarda görev alma adına” dedi.

Şükür, Galatasaray'ın geçmişte yapılan hataları biraz daha farklı boyutlara taşıdığını, genç isimler aldığını ve doğru hamleler yaptığını söyledi. Şükür, “Onları almak değil yönetmek önemli. Arda'ya yapılanlardan sonra oyuncuların bakış açıları ne olur bilmiyoruz, ama bence önemli isimler aldılar. Genç de olsa, tanınmamış da olsalar, önemli isimler aldılar. İnşallah iyi olur” diye konuştu.

“ŞİLİ YARI FİNAL OYNAR”

2010 Dünya Kupası'nda Avrupa takımlarının iyi performans göstermediğini, daha çok Güney Amerika ve Uzakdoğu takımlarının başarılı olduğuna işaret eden Şükür, şunları kaydetti: “Güney Kore ve Japonya'nın müthiş atılım gösterdiği bir dönem oldu. Onlardan daha farklı zevk alıyoruz. Ama bunu doğal karşılıyorum. Çünkü Avrupa takımlarının çok zor geçen sezonları oldu. Müthiş tempolarla oynuyorlar. Biraz yorgunluk, biraz doymuşluk, ama finallere yaklaştıkça çeyrek final, yarı final ve final keyifli olacaktır. Tabi Brezilya önemli bir takım görüntüsünde Arjantin ile beraber. İspanya kötü başladı, ama gittikçe düzelebilir. Bunların arasında geçer. Ama Şili'yi es geçmemek lazım. Şili çok önemli bir takım. Bu performanslarını sürdürürlerse en az yarı final oynar.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!