Su attığım için pişman değilim

Güncelleme Tarihi:

Su attığım için pişman değilim
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2005 01:02

Gelin adayı Billur, ‘Size Anne Diyebilir miyim?’ yarışmasından diskalifiye edilmesine neden olan olayla ilgili ilk kez konuştu: ‘Kavga sırasında Öznur’a bardak fırlatmadım, sadece çay fırlattım. Yine o eve girsem, yine aynı tepkiyi veririm.’

Kanal D’de yayınlanan ‘Size Anne Diyebilir miyim?’ programının gelin adaylarından Billur, geçtiğimiz hafta evden diskalifiye oldu. Billur’un diskalifiye olmasına neden olan olay şöyle gelişmişti:

Damat adaylarından Gökhan ile ani bir ayrılık yaşayan genç kız, sıkıntılı günler geçiriyordu. Billur’u bunalıma iten ise Gökhan’ın diğer gelin adaylarından Öznur’a ilgi duyduğuna inanması oldu. Son bölümlerde Gökhan’ı sık sık kendisine, Öznur’a baktığı gibi bakmamakla suçlayan Billur, sık sık Öznur’la hararetli tartışmalara giriyordu.

İddialara göre Gökhan’ın ‘Kontes’ lakaplı annesi Belma Hanım’la Öznur arasında münakaşa yaşandı. Eski kayınvalide adayının tarafını tutan Billur da tartışmaya dahil oldu. Tansiyon iyice arttı ve Billur, önce Öznur’a bardak fırlattı, ardından sinir krizi geçirdi. Ve program yetkilileri, Billur’un yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı.

GÖKHAN’A AŞIK OLMADIM

-Billur, diskalifiye edilmene neden olan olayla ilgili pişman mısın?

Hiç pişman değilim. O yarışmaya yine girsem, Öznur’la yine kavga ederim. Kesinlikle hakkımı o kıza yedirmeyeceğim, dışarda da olsa! Programlara çıkmam yasak. Ben orada kayınvalide adaylarından Belma Aksu’yu korumak için kavga ettim. Kavga sırasında gözüm Öznur’dan başka kimseyi görmedi. Yüzüne bardak fırlatmadım, sadece çay fırlattım. Ben sadece korkutmak amacıyla yaptım bunu. O evde yılanın başı o kız!

-Seni görüşme odasına çağırdıklarında ne hissettin?

Doğa Bey diskalifiye oldun deyince çok şaşırdım. Sonra beni dışarı aldılar ve ‘Psikolojin iyi değil’ dediler. Ben rahatsız bir insan değilim. Yine o eve girsem, yine aynı tepkiyi veririm.

-İçeride Gökhan’a aşık oldun mu?

Yoğun duygular beslemedim. Sadece bir hoşlanma oldu. Gökhan’la birlikte olmamın en büyük etkisi Belma Hanım oldu. Belma Hanım sürekli ‘Oğlum şöyle iyi, oğlumun şöyle artıları var’ diye beynimi yıkadı. Benim evde üç tane favorim vardı. Türker, Hakan ve Gökhan’dı. Üçünü de tanımak istedim. Türker bana, ‘Billur, hakkımda ne düşünüyorsun, olabilir mi aramızda bir şeyler’ diye sordu. Daha sonra Hakan, ‘Favorim sensin’ dedi. Onu da ben reddettim. Daha sonra Gökhan’la aramızda bir şeyler başladı. İkimizin arasında sevgi sözcükleri kullanıldı. Ama ilerleyen zamanlarda Gökhan’la Belma Hanım hep kavga eder oldu, ben de hep araya giriyordum. Ve biz onların kavgaları yüzünden ilişkimizi yaşayamadık. Çıkmadan önce Gökhan’la konuştum: ‘Sana karşı, evlenmek için yeterli olacak duygular beslemiyorum. Ama eğer ödüllerin peşinde olsam yarışmanın sonuna kadar yürütürdüm ve buradan evlenerek çıkardık’ dedim.

ŞARKICI OLMAYA GELMİŞ

-Yarışma sırasında psikolojin bozuldu mu?

Beni doktora götürdüler. Doktor bana, ‘Senin hiçbir şeyin yok. Seni niye buraya getirdiler’ dedi ve sakinleştirici verdi.

-Evde yaşanan ilişkiler konusunda ne düşünüyorsun?

Bence Türker ve Öznur arasında yaşanan ilişki sahte. Öznur oraya şarkıcı olmaya gelmiş. Çıkardığı suni kavgalarla ve sesiyle kendini göstermeye çalışıyor. Türker’in yerinde olsam, Öznur’u gelin olarak almam! Volkan’la Aysel de olmaz, çünkü Aysel çok kıskanç. Sabri ve Seval’in ilişkilerini başından beri destekledim ama Sabri’nin psikolojisi bozuk. Seval daha iyilerine layık!

-Yarışmacıların eğitim seviyesi düşük denildi. Sen buna katılıyor musun?

Evet katılıyorum. O evde Öznur, Ayşin, Selma ve Meltem’in kalitesi tartışılır.

Ödül peşinde olsam ilişkimi sürdürürdüm

Gökhan’la ilişkisini bitirirken samimi davrandığını savunan Billur, bir haftadır evinde dinleniyor, ailesiyle ve kedisiyle özlem gideriyor. 18 yaşındaki Billur, ‘Çıkmadan önce Gökhan’la konuştum. ‘Sana evlenecek duygular beslemiyorum. Ama eğer ödüllerin peşinde olsam yarışmanın sonuna kadar yürütürdüm’ dedim’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!