Stuttgart'ta tek hedef galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Stuttgartta tek hedef galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 11:29

Biri kalacak, biri kalmak için bir şans daha alacak, biri düşecek... Bundesliga’da sezonun son maçları yarın oynanacak. Tüm maçlar 15.30’da başlayacak. Stuttgart, Werder Bremen ve Frankfurt’un ligde kalıp kalmayacağı yarınki maçlardan alınacak sonuçlara göre belli olacak.

Haberin Devamı

Bundesliga’da 2015- 2016 sezonu yarın oynanacak 34. hafta maçlarıyla son bulacak. Dokuz karşılaşma da saat 15.00’de başlayacak. Daha önce lige veda etmesi kesinleşen Hannover’den sonra düşecek ikinci takım da yarın belli olacak. Yarın ayrıca hangi takımın ligde kalmak için baraj maçı yapacağı da kesinleşecek.

Ligde en çok merak edilen soru olan hangi takımın düşeceğinin cevabı Werder Bremen ile Frankfurt ve Wolfsburg ile Suttgart maçlarında alınacak sonuçlarla ortaya çıkacak.

Frankfurt, Werder Bremen ve Suttgart’tan biri ikinci lige düşecek. Biri ligde kalmak için ikinci Bundesliga’yı üçüncü bitiren Nürnberg ile baraj maçı yapacak. Diğer takım da ligde kalacak. Ligde 33 puanla 17. sırada bulunan Stuttgart, Wolfsburg deplasmanında yenildiği taktirde ligden düşecek. Eksi 23 gol averajı bulunan Stuttgart da tek hedef galibiyet. Düşecek takımı yakından ilgilendiren bir diğer karşılaşma ise Werder Bremen ile Frankfurt arasında oynanacak. Bu maçta alınacak bir beraberlik konuk Frankfurt’un ligde kalmasına yetecek.

Haberin Devamı

HAFTANIN PROGRAMI

B. Münih – Hannover

Dortmund – Köln

Leverkusen – İngolstadt

Wolfsburg – Stuttgart

Augsburg – Hamburg

W. Bremen – Frankfurt

Mainz – Hertha

Darmstadt – Gladbach

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!