Starların aşkı light olurmuş!

Güncelleme Tarihi:

Starların aşkı light olurmuş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2004 00:53

Bruce Willis 50. yaş partisini genç sevgilisi Brooke Burns ile birlikte düzenledi. Willis’in eski eşi Demi Moore da partiye genç sevgilisi Ashton Kutcher’le katılınca ‘Star aşkı light mı olur’ sorusu gündeme geldi. İşin ilginci bizde de durum farklı değil.

Birlikte mutluluk pozları verdiler

Levent Yüksel-Sertab Erener evliliğinin bitmesinin ardından, Levent Yüksel, Sertab Erener ve yeni sevgilisi Demir Demirkan bir araya gelerek mutluluk pozları vermişlerdi. Sertab Erener bunun gayet medeni bir durum olduğunu belirtirken ‘Levent ile Demir bir araya geldiklerinde hiçbir tartışma ve kavga olmaz. Ben Levent’i seviyorum, o benim canım ama evliliğimiz bitti. Birbirimizle artık kardeş olduk’ diyor.

Yeni yıla birlikte girdiler

Benzer bir durum yıllar önce boşanan Günay Restoran’ın sahibi Günay Tuncel ile Leman Sam arasında yaşanıyor. Günay Tuncel, bir süre önce Ahu Hanım’la evlenmiş ve üçlü geçtiğimiz yılbaşı partisi birlikte eğlenmişti. Leman Sam, ‘Uygarca bir davranıştır. Ben Günay’dan ayrıldıktan sonra kendisinin evlendiği hanım şu anda benim arkadaşım ve görüşüyoruz.’ diyor.


Pınar Altuğ: Bence medenice

Görüşüp görüşmeyeceğin, nasıl ayrıldığın ve ne yaşadığına bağlı. Ben kimileriyle görüşüyorum kimileriyle görüşmüyorum. Eski eşimin yeni kız arkadaşıyla özel günüme birlikte gelmesi beni rahatsız etmezdi. Ben eski eşimle görüşmüyorum ama eğer farklı bir şekilde ayrılmış olsaydım bu durum beni rahatsız etmezdi. Bence medenice bir davranış.’

Zeyno Gönenç: Bana göre değil


Okan Bayülgen’ün eski eşi olan, Zeyno Gönenç kendisinin eski eşi ve yeni kız arkadaşıyla bir araya gelecek kadar medeni bir insan olmadığını söyleyenlerden. ‘Bana cazip gelen bir fikir değil bu. Aşkım bitse de böyle bir tabloyu gerekli bulmuyorum. Willis ve Demi Moore kadar medeni olamam.’

Ebru Gündeş: Medeni değilim!

Eski erkek arkadaşlarıyla olan dialoğunu kesen Ebru Gündeş bu kuralını sadece eski eşi Ömer Durak için bozdu. Gündeş yine de eski eşinin bulunduğu ortama yeni erkek arkadaşıyla gitmeyeceğini söylüyor. Gündeş ‘Bu medeniyetse ben bu konuda medeni değilim’ diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!