Yusuf ve Zeki'nin forma giydiği Lille - Ajax maçında büyük skandal! VAR'da izledi ama...

Güncelleme Tarihi:

Yusuf ve Zekinin forma giydiği Lille - Ajax maçında büyük skandal VARda izledi ama...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2021 09:30

Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in forma giydiği maçta Lille, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ajax'a 2 dakika içerisinde yediği gollerle mağlup oldu. Maçın Slovak hakemi Ivan Kruzliak, verdiği kararla maçın sonucuna direkt etki etti.

Haberin Devamı

Spor Arena Detay | UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Lille ile Ajax karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmadı ve devreye 0-0'lık skorla girildi.

Lille'de Zeki Çelik'in 90 dakika, Yusuf Yazıcı'nın ise 62 dakika sahada kaldığı maçta dakikalar 72'yi gösterdiğinde sahneye Weah çıktı ve Lille'i öne geçirdi. Bu dakikada sonra ise maçın seyrini değiştiren büyük bir hakem hatası yapıldı.

85. dakikada maçın hakemi Ajax lehine penaltı kararı verdi. Lille futbolcuları bu pozisyonun ardından büyük itirazlarda bulundu ve VAR beklentisi oluştu. Yapılan incelemenin ardından VAR hakemleri, orta hakemi pozisyonu izlemesi için monitöre yönlendirdi.

SLOVAK HAKEM'DEN BÜYÜK SKANDAL

VAR'a giden hakem Ivan Kruzliak'ın verdiği kararı mücadeleyi izleyenleri bir hayli şaşırttı. Ceza sahasında Lille forması giyen Renato Sanches'in, rakip hücum oyuncusu tarafından sağ ayağına darbe aldığı görülüyor. Ancak VAR uyarısına rağmen hakem Kruzliak aksi yönde karar verdi ve penaltının atılması yönünde işarette bulundu.

Haberin Devamı

Ajax, 87. dakikada Tadic'in penaltıdan kaydettiği golle skoru eşitlerken 89. dakikada Brobbey'in golüyle geri döndü.

Maçın kaderini belirleyen karar sonrası Lille cephesi Slovak hakeme büyük tepki gösterdi. Rövanş mücadelesi 25 Şubat'ta Hollanda'da oynanacak

Okay Karacan'ın anlatımıyla: İyi ki doğdun Halit Ağabey

 

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!