“Yok artık” dedirten iddaa kuponu! 90+'da atılan 3 golle 155 bin 877 TL kazandı...

Güncelleme Tarihi:

“Yok artık” dedirten iddaa kuponu 90+da atılan 3 golle 155 bin 877 TL kazandı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2023 08:45

Tek maçta 42 oran yakaladı, 155 bin 877 TL kazandı. 90+’da atılan gollerle kupon geldi! İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Misli’de hafta sonu bülteni heyecanı Süper Oranlar ile yine dolu dolu yaşandı.

Bir Misli üyesi cuma günü Al Tai – Al Raed arasında oynanan Suudi Arabistan Pro Lig karşılaşmasına farklı bir bahis tercihinde bulundu. Maç sonucu için “Diğer” seçeneğine oynayan Misli üyesi 42 oranlı bir tercih yapmış oldu.

Kullanıcı, Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da, kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

“Diğer” seçeneğine oynayan üye, maç sonucunun bültende üyelere direkt olarak sunulan tercihlerin dışında bir skorla biteceğini düşündü.

Üyelere bültende farklı birçok maç skoru sunuluyor. Ancak örnek olarak; 6-1, 4-3, 4-4, 7-0 gibi yüksek skorlu sonuçlara direkt olarak oran açılmadığı için bu skorlar “Diğer” seçeneğinde oldukça yüksek oranlarla yer alıyor. Üyenin oynadığı maçın da örnek skorlara benzer bir skorla bitmesi gerekiyordu.

Haberin Devamı

İlk yarıda 3 gol çıktı, 45+’da maçın kaderi değişti…

Karşılaşmaya hızlı başlayan Al Raed, 12. dakikada bulduğu penaltı golüyle öne geçti. Golün moraliyle iyi oyununu sürdüren konuk ekip 27. dakikada farkı 2’ye çıkardı. 45. dakikaya bu skorla girilirken ev sahibi penaltı kazandı. Konuk ekipte penaltıya sebep olan Al Beshe kırmızı kart gördü. Al Tai’de, Kayserispor’dan da tanıdığımız Bernard Mensah penaltıyı gole çevirerek skoru 1-2’ye getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

“Yok artık” dedirten iddaa kuponu 90+da atılan 3 golle 155 bin 877 TL kazandı...

Penaltı, iptal edilen goller ve 90+’da atılan 3 golle ikinci yarıda olanlar oldu…

Mücadelenin ikinci yarısı da oldukça hareketliydi. 60. dakikada Bernard Mensah skoru eşitledi ancak gol VAR tarafından iptal edildi. Konuk ekip 10 kişi olmasına rağmen 72. dakikada skoru 3-1’e getirdi. Ev sahibi yediği 3 gole rağmen maçtan kopmadı. 86. dakikada skoru 2-3’e getirdi ancak gol yine VAR tarafından sayılmadı. Misli üyesinin umutları artık iyice azalmıştı ancak konuk ekip 90+2’de kendi kalesine gol attı ve maç 2-3’e geldi.

Haberin Devamı

En az 2 gol daha gerekliydi…

“Diğer” seçeneğine oynayan üye için kuponu tutturması için en yakın ihtimal ev sahibinin maçı 4-3 kazanmasıydı. 3-3, 2-4 gibi skorlar “Diğer” seçeneğinde yer almıyordu. Ev sahibi en azından beraberlik alabilmek için baskısını iyice artırdı ve 90+9’da penaltı kazandı.

Bernard Mensah penaltıda hata yapmadı ve skoru eşitledi. (3-3) Golden 1 dakika sonra, 90+10’da sahneye Al Tai’den Virgil Misidjan çıktı ve skoru 4-3’e getirdi. Maç da bu skorla sona erdi. 4-3’lük skor “Diğer” seçeneğinde yer aldığı için Misli üyesi kuponunu tutturmuş oldu.

Üye, böylece 4500 TL yatırdığı kuponla 155 bin 877 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Siz de Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

“Yok artık” dedirten iddaa kuponu 90+da atılan 3 golle 155 bin 877 TL kazandı...

“Yok artık” dedirten iddaa kuponu 90+da atılan 3 golle 155 bin 877 TL kazandı...

Alayına misli! Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!